Test: Camelbak M.U.L.E Pro 14 rygsæk

Camelbak M.U.L.E har været på markedet i flere år, og i denne test kigger vi på den seneste og opgraderet udgave af M.U.L.E. Rygsækken er udviklet til MTB men er også velegnet til cykelpendler folket.

Design & Detaljer:

Med sine kun 845 gram er tasken relativ let, sin størrelse taget i betragtning. Rygsækken fåes i sort eller i agave grøn. Den fås umiddelbart i en størrelse.

Den er udført i meget lette materialer, og mesh er anvendt ved skulderstropper, hofterne og hele rygpartiet. Der er fokuseret på ventilation omkring ryggen og rygpartiet er udført i et materiale der nærmest former sig efter kroppen.

  • Air Support Pro Back Panel, for god ventilation over ryggen.
  • Åndbart 3D mesh på seletøjet for god komfort.
  • Hoftebælte med 2 rum.
  • Mulighed for at spænde hjelmen på rygsækken.
  • 3 liters drikkeblære med magnetisk slangelås.
  • Integreret Tool Roll til værktøj.
  • Lomme til E-bike batteri.
  • Integreret bag/sidelomme til mobilen.
  • Forbedret til rygbeskyttelse, sælges seperat.

Impact Protection Ready: Der kan tilkøbes et rygskjold som placeres i den dertil indrettede lomme. Som standard er der en “rygplade” som gør tasken ikke er helt blød, og derved beskytter en smule. Også mod overførsel af varme fra ryggen til drikkeblære. Der sidder en lomme med lynlås nederst til venstre som kan tilgås under cykling. Her kunne mobiltelefonen ligge, godt beskyttet mod vind og vejr – og styrt.

Det store yderlomme er rigtig god til eks. løse ærmer, regnjakke etc. og egner sig også til vådt og beskidt udstyr da den er adskildt fra resten af rygsækken. Den kan også indeholde en hjelm hvis der venter en lille opkørsel forude – men det er nu sjældent jeg tager hjelmen af selv på disse stigninger. Nederst under M.U.L.E logoet finder vi to justerbare stropper som kan bruges til knæ- eller albuebeskyttere.

Man har lavet en speciel lomme nederst inde i tasken til et ekstra E-bike batteri. Oppe over det er der en ret praktisk lomme til pumpe, multitool, slange og andet værktøj således det ikke rasler rundt. og ellers er der store gennemgående rum på 11 liter.

Konklusion:

Camelbak M.U.L.E Pro 14 er en utrolig lækker rygsæk som er praktisk og robust. Den sidder virkelig godt, den er nem at justere, og disse trykaflastninger der sidder mod ryggen og lænden gør den yderst behagelig – og jeg er ellers ikke den store “rygsækrytter”. Drikkeblæren på 3 liter, slange og mundstykke med ventil, fungerer også upåklageligt og med en magnet siddende på slangen gør at den kan sidde på tværs over brystet og derfor kan man nemt og ubesværet få fat i den, og hurtigt sætte den tilbage på magneten, så den ikke slasker rundt ved kørsel.

Så med brystrem og hofterem sidder rygsækken fuldstændig perfekt på mine 175 cm, også ved hop, drop og ujævn kørsel.

Pris og tilgængelighed

Camelbak M.U.L.E Pro 14: 1.100,-

Funktionalitet 9
Design 8
Pasform 10
Pris 9
9
Tags fra indlægget
,
Mere fra Jan Flinch Melsen
Med Mountainbiken til Polen/Tjekkiet
MTB Travels ved Martin Nørris har kontaktet os hos Cykelstart.dk og inviteret...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.