2 energifyldte nyheder fra PurePower

Danske PurePower har lanceret 2 nye produkter som vi naturligvis har både “prøvekørt” og prøvesmagt, en recovery bar og energidrik med elektrolytter.

PurePower CarboRace Elektrolyt

CarboRace er ingen nyhed, men nyt er det at energidrikken nu er med elektrolytter. Der er tale om klassisk energipulver der blandes op med vand og bruges før og under træning. Med tilførslen af elektrolytter når man ikke kun tilført energi, men man mindsker også risikoen for dehydrering.

Der kan vælges mellem 2 smagsvarianter, citrus og appelsin – vi har testet citrus udgaven som har en dejlig frisk citrussmag som er dejlig kraftig, uden at være overdøvende, pulveret opløses nemt i vandet og er derfor nemt og hurtigt at indtage under træning.

CarboRace Elektrolyt fås i bøtter af 1,5, 3 eller 5 kg til priser fra 175,-

PurePower Recovery Snack

Den nye Recovery Snack er faktisk en gammel kending, nemlig deres Energy Snack som er en lækker havresnack der smager næsten som havregrynskugler, her er den så bare overtrukket med mørk chokolade og der er tilføjet sojanuggets der gør den lidt mere let og luftig end Energy Snack, der godt kan være en lidt tung sag.

Baren vejer 60 gram, hvoraf de 24% er protein. Indholdet i baren er bl.a. mørk chokolade, havre og mælkeprotein – fuld liste over ingredienser findes på Purepower’s website.

Baren smager ret lækkert og kombinationen af den lufte havre og den mørke chokolade er perfekt efter et hårdt træningspas hvor man ofte både har brug for restitution, samtidig med at maven skriger efter et eller andet at spise. Det eneste jeg har at udsætte på “snacken” er at den er en smule tør i konsistensen, men det er ikke anerledes end de fleste andre “snacks” der er velegnet til indtagelse efter træning – den kan dog sagtens klemmes ned uden væske da den er dejlig blød i konsistensen!

Recovery Snack koster 20,- pr. bar.

Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Noel Christensen

Test: Fox Bionic Softshell

De seneste uger har vi testet en lang række forskelligt gear fra...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.