3 spændende nyheder fra Garmin

I onsdags præsenterede Garmin hele 3 nye produkter, to cykelcomputere: EDGE 520 Plus og Edge 130, samt Varia RTL511 som er en ny bagudvendt cykelradar.

Garmin EDGE 520 Plus

“Plus” udgaven af EDGE 520 indeholder nu Garmin’s Cycling Map så kan kan få den præcise navigation med sving-for-sving rutevejledning, derudover har den naturligvis stadig alle de træningsspecifikke egenskaber som man kender fra EDGE 520’eren. Noget der dog ser rigtig interessant ud er batteritiden der er opgivet til op til 15 timer!

Forventet levering i løbet af 2. kvartal 2018, prisen bliver fra 2499,-

Garmin EDGE 130

EDGE 130 er en helt ny enhed der på mange måder er enorm simpel, men stadig indeholder en række avancerede funktioner. Skærmen er på 1,8″ og der er naturligvis indbygget GPS så man kan tracke sin rute, derudover er der simpel navigation med sving-for-sving vejledning. Derudover understøttes også Strava Live segmenter (Med Premium konto hos Strava) og der er fuld understøttelse med Varia-produkterne.

Batteritiden er opgivet til op til 15 timer, og med den kompakte størrelse og forholdsvis lave pris er det en enhed der formentlig vil appellere til mange.

Vejledende pris: 1699,-, forventet levering i 2. kvartal 2018.

Garmin RTL511

Varia-serien er igen blevet udvidet, denne gang med RTL511 der er en cykelradar der kan advare omkring bl.a. bagfrakommende køretøjer, derudover er der en baglygte som giver synlighed. Enheden kræver dog en kompatibel EDGE enhed, eller alternativt en Varia radarenhed til styret.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.