3 varme nyheder fra GripGrab

Danske GripGrab har til denne efterårs og vinter-sæson lanceret 3 nye produkter som vi har haft mulighed for at se lidt nærmere på de sidste par uger. To af nyhederne repræsenterer en helt ny produkt-kategori for dem, nemlig deres Baselayers, derudover er der også et pat vandtætte sokker som vi cyklister i Norden helt sikkert vil sætte pris på i efterårs og vintermånederne.

GripGrab Expert Thermal Baselayer

Photo by Martin Paldan | GripGrab

Den første baselayer kalder GripGrab for “Expert Thermal Baselayer” og bag dette navn gemmer sig en langærmet undertrøje til brug i både milde og kolde temperaturer. Trøjen er hverken helt tynd, eller helt tyk – faktisk lige midt imellem, så den er et super godt basislag under en termo-trøje eller jakke i efterårs og vintermånederne. Undertrøjen er opbygget således at der er beskyttelse de rette steder og ventilation andre, så man sikrer en god temperatur på hele turen. Kvaliteten af materialet er i top og den sidder perfekt på kroppen, tæt – men uden at stramme, skarve eller lign., den er næsten helt uden syninger, så komforten er helt i top. Materialet er naturligvis også bakteriehæmmende, så man minimerer lugtgener – og det virker rent faktisk!

Photo by Martin Paldan | GripGrab

Med en vejledende pris på 549,- forventer man også noget helt særligt for en undertrøje, men Expert Thermal Baselayer leverer virkelig også varen! Kvaliteten er helt i top, pasformen perfekt og den formår at holde en tør og lun i svingende temperaturer i efterårs og vinterhalvåret. Den er allerede én af mine favoritter i klædeskabet.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 549,-

GripGrab Freedom Thermal Baselayer

Photo by Martin Paldan | GripGrab

Freedom Thermal er GripGrab’s 2. baselayer og her er kræset endnu mere for detaljerne. Der er stadig tale om en undertrøje med lange ærmer til brug i vinterhalvårey. Trøjen er, som Expert, hverken tyk eller tynd – men derimod lige tilpas og gør sig derfor godt som et basislag under en langærmet trøje eller en jakke ved lavere temperaturer. Undertrøjen er helt uden syninger, så der er intet der skarver eller irriterer huden, dette gør at komforten er ualmindelig høj. Derudover er Freedom udviklet til at give en høj grad af komfort da materialet kan strækkes og tilpasser sig den enkelte. Det betyder også at der er brugt flere forskellige teknikker på henholdsvis front, ærmer, ned af siden osv., for at lave en undertrøje der sidder til hvor den skal og som man kan bevæge sig fuldstændig frit i.

Photo by Martin Paldan | GripGrab

Undertrøjen er med Dryarn mikrofibre der er dermatologisk testet og endda behandlet så den er antibakteriel hvilket giver mindre dårlig lugt og nemmere vask. Skulle man være så uheldig at lave hul i Freedom Thermal, så er den syet således at den ikke “løber”, hvilket betyder at holdbarheden er rigtig god.

En undertrøje i særklasse der har en afsindig god pasform, skøn komfort og som man kan bevæge sig fuldstændig frit i – endelig en undertrøje man har lyst til at hoppe i selv man ikke skal en tur på rammen.

Med en pris på knap 800,- forventer man også noget helt særligt – og det får man! Prisen gør nok at man skal sætte stor pris på kvalitet og lækre detaljer, eller er typen der køber én rigtig god undetrøje istedet for 3-4 af mellem kvalitet.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 799,-
Fås i Sort, rød, blå, pink og mørkeblå.

GripGrab Waterproof Merino Thermal Sock

GripGrab har en god historik for at producerer virkelig lækre sokker og det har de ligeledes gjort i år hvor der er lanceret en masse lækre nyheder til forårs og sommer-sæsonen, mens der her til vinter er kommet en enkelt spændende nyhed, nemlig et par vandtætte strømper i merino-uld. I praksis betyder det en forholdsvis kraftig sok, der til gengæld er 100% vandtæt! Materialer gør den ikke bare vandtæt, det isolerer også og sikrer både lune og tørre fødder.

Photo by Martin Paldan | GripGrab

Sokkerne er forstærket med nylon ved hæl og tå, for at sikrer en god holdbarhed. Et par sokker med en god tykkelse til efterår og vinter, men som samtidig kan holde tæerne helt tørre, uanset hvor meget nedbær der kommer.

Photo by Martin Paldan | GripGrab

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 399,-

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.