5 billige opgraderinger til din MTB

Mangler en en gave til mountainbikeren der har alt, eller trænger din MTB bare til lidt lir eller en mindre opgradering som ikke sprænger budgettet? Så har vi samlet 5 billige opgraderinger til mountainbiken nedenfor.

BikeBrother Chunky Håndtag

Et par gode (og friske!) håndtag til cyklen giver både et federe look og et bedre greb omkring styret. Håndtagene har det med at blive glatte og “trætte” at se på efterhånden som de bliver slidte, så dette er en virkelig billig måde at give cyklen lidt nyt liv.

Disse håndtag fra BikeBrother ligner til forveksling dem du måske kender fra ESI – de koster bare kun omkring det halve og fås stadig i mange fede farver så du kan vælge lige netop dem der passer din cykel.

Pris: 69,-
Køb Bikebrother Chunky håndtag

Sinter Bremseklodser

Et par friske bremseklodser kan gøre meget for køreoplevelsen, måske larmer de gamle eller også er de bare ved at være godt slidte så bremseevnen er forringet… Med et par friske bremseklodser slipper du får støj og cyklen stopper når du trykker på bremsen!

Sinter er ikke så kendt herhjemme, men mon ikke de snart bliver det? Sinter er et Slovensk firma der laver bremseklodser til noget nær alle bremser på markedet og ikke nok med det så kan man vælge mellem forskellige compounds alt efter ens kørestil:

Red/Standard: God til det meste og kan bruges på alle slags cykler.

Black/Performance: Fokus på bremseevne og holdbarhed.

Green/Race: Fokus på bremseevne under alle forhold, også de lidt ekstreme. Lidt blødere materiale for at give bedre “greb”, til gengæld lidt dårligere holdbarhed.

Blue/E-Bike: Udviklet særligt til e-bikes, fokus på lang holdbarhed og evnen til at bremse en “tung” cykel – hurtigt.

Pris: Fra 89,-
Køb bremseklodser fra Sinter

BikeBrother Universal Cykelcomputer holder i aluminium

Smart holder til din Garmin, CatEye eller Bryton cykelcomputer som monteres direkte på frempinden, lige foran dig. Holderen er udført i aluminium så vægten er lav, samtidig er der mulighed for montering af lygte eller GoPro under bunden, så man slipper for flere holdere/adaptere på styret.

Er du til et clean look på styret, så vil du elske denne!

Pris: 149,-
Køb BikeBrother Universal Cykelcomputer holder i aluminium

BikeBrother Archer Oil Slick flaskeholder

Super fed flaskeholder i Oil Slick design, perfekt hvis du er én af dem der og er gået all-in på Oil Slick looket med kæde, kassette og andre smådele.

Den er let, vejer kun 25 gram og er vigtigst af alt det til betale!

Pris: 169,-
Køb BikeBrother Archer Oil Slick flaskeholder

Force Tubeless ventiler

Tjekkiske Force laver tubeless ventiler i et hav af farver, så du kan matche dem med din cykel – det er en lille fed detalje at farven på cyklen/udstyret og ventilerne passer sammen! Ventilerne er ret billige, fås i flere længder og farver og er samtidig nemme at montere, kan varmt anbefales!

Pris: Fra 99,-
Køb Force Tubeless Ventiler

Mere fra Noel Juul Christensen
4000 Lumen forlygte fra CykelGear.dk – Praktisk test
Vi tester i øjeblikket 4000 Lumen forlygte fra CykelGear.dk og mens vi...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.