Aarhus Mountainbike Challenge 2017 – tilmelding er åben!

Søndag d. 24 september går det igen løs, skovene omkring århus danner endnu engang rammerne for Aarhus Mountainbike Challenge. Der er to ruter at vælge imellem, den “lette” på 20 km., og den hårde på 55 km., modsat forgangne år er det nu samlet på én dag, hvor det tidligere har været spredt over to dage. Redaktøren deltog sidste gang på både den korte og den lange rute, men det bliver desværre ikke muligt i 2017 – til gengæld kan man så give alt hvad man har i sig, på én af ruterne!

Den lange rute på 55 km. er teknisk og krævende, og byder på ca. 900 højdemeter. Der er 2 depoter på ruten og som noget nyt er der time-out på 1 depot. Den “korte” har kun 1 depot og byder på ca. 300 højdemeter, til gengæld kan den gøres af de fleste der har lidt erfaring med MTB kørsel i skoven.

Tilmeldingen åbnede d. 15 december og der er i skrivende stund 295 tilmeldte, så der er lagt op til en MTB fest af de helt store på Tangkrogen i Århus!

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.