ABUS tager det næste skridt og overtager italiensk producent af hjelme

Pressemeddelelse: Sikkerhedseksperten ABUS har indgået en aftale om at overtage den italienske producent af hjelme, Maxi Studio S.R.L., og vil integrere den fuldt ud i ABUS-koncernen.

Virksomheden, der har hovedsæde i Vanzo Nuovo nær Venedig, blev grundlagt i 1993 af de to brødre Oliver og Massimo Simonaggio og beskæftiger i dag ca. 40 medarbejdere. Maxi Studio fokuserer primært på udvikling og produktion af cykelhjelme af høj kvalitet.

“Dette er en meget speciel milepæl i ABUS historie. Efter vi begyndte at sælge cykelhjelme i 1994, har vi oplevet både op- og nedture. Det er godt, at vi har vist udholdenhed og har kunnet udvide forretningssegmentet løbende, ikke mindst på grund af den stigende dynamik i de seneste år, hvor accepten af cykelhjelme generelt og især inden for området elcykler er steget”, siger Christian Bremicker, koncernchef i ABUS.

“Ved at integrere Maxi Studio fuldt ud i ABUS-koncernen styrker vi vores ekspertise inden for sektoren med førsteklasses cykelhjelme. Dette vækstmarked er af stor strategisk betydning for os både nationalt og internationalt, og vi er meget taknemmelige over at have en så erfaren producent som en fast del af ABUS-familien”, siger Daniel Bremicker, medlem af ABUS-koncernens bestyrelse, hvor han er ansvarlig for Mobile Security-divisionen. Oliver Simonaggio vil fortsætte i en ledende rolle som COO hos Maxi Studio.

ABUS har samarbejdet med virksomheden siden 2016 og har fået produceret kvalitetscykelhjelmene GameChanger, AirBreaker og StormChaser, som professionelle ryttere fra f.eks. Movistar-holdet og mange andre topatleter konkurrerer med.

ABUS tilbyder et bredt udvalg af cykelhjelme (Kids, Urban, eBike) samt særlige effektive hjelme til professionel landevejscykling, MTB og triathlon. Virksomheden har for nylig meddelt, at den snart vil lancere ridehjelme på markedet, og den har i årevis støttet det forebyggende arbejde i fonden “Save my brain” (Stadthelm).

Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Sudio TRE hovedtelefoner
Sudio er et forholdsvis nyt brand fra Sverige som kun gør sig...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.