Bar Fly gør det nemt at montere GoPro actionkamera på cyklen!

Mange kender formentlig Bar Fly fra Deres holdere til Garmin Edge cykelcomputere – men faktisk har de nu også et ret omfattende sortiment af mounts til GoPro actionkameraer, hvilket vi har fået lejlighed til at kigge nærmere på og afprøve i praksis.

Bar Fly SLI-D mount

Dette universal-beslag kan bruges til både cykelcomputere, lygter og actionkameraer, alt efter hvilket “mount” der monteres derpå. Beslaget understøtter kun ét mount, så man må vælge hvilken af de 3 førnævnte der får pladsen på SLi-D mountet. Mounts til montering sælges separat.

Bar-Fly-SLI-D-mount-02

SLi-D beslaget er udført i komposit materiale der er vanvittig holdbart, meget let og så er der naturligvis også livstids garanti på dette Bar Fly beslag.

Montering er enorm simpel og man har mulighed for at vende beslaget frem som et out-front mount, eller bagud hvis man skulle ønsker dette. GoPro mountet monteres på selve SLi-D beslaget og det bliver derfor en smule højere end hvis mountet havde været integreret i SLi-D.  SLi-D passer til både 31,8 og 35 mm styr. Beslaget placerer actionkameraet i midten af styret med med mulighed for både at vende beslag og kamera efter ønske, gør alsidigheden stor.

Bar-Fly-SLI-D-mount-04

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 399,-

Find nærmeste forhandler

Bar Fly SLi mount

Lige umiddelbart så ligner SLi Mount en normal “out front” holder til Garmin’s Edge-serie, men den har lidt ekstra gemt i ærmet. Først og fremmest så findes holderen til de fleste cykelcomputere fra Garmin, Joule, Cateye, Mio og Magella, dernæst er den udført i super kraftigt materiale – som bakkes op af Bar Fly’s livstids garanti.

Bar-Fly-SLi-Mount-gopro-1

Det som adskiller SLi Mount fra en regulær “Out-front” holder, er muligheden for at montere andet grej på undersiden af holderen – ved at købe et lille ekstra beslag, man kan bl.a. få beslag til GoPro actionkameraer, lygter og Di2 bokse – faktisk kan du have op til 3 enheder på beslaget, cykelcomputer, lygte eller GoPro samt Di2 boksen. Det er virkelig smart tænkt, giver et meget mere “clean” cockpit da man slipper for alverdens beslag på selve styret og så sidder kameraet, eller lygten alt efter hvilket beslag man vælger, rent faktisk placeret helt perfekt, i midten – foran cyklen. Det generer derfor ikke ens udsyn og rent aerodynamisk må man også vinde en smule ved at lade det placerer her, i stedet for på selve styret…

Bar-Fly-SLi-Mount-gopro-5

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 399,-

Find nærmeste forhandler

Barfly GoPro Stem Cap Mount

Som navnet antyder er der ganske enkelt tale om et GoPro beslag til montering i stedet for ens top cap – genialt! Beslaget passer til standard 1-1/8” styr og montering tager kun få sekunder, da top cappen blot udskiftes med dette beslag ved hjælp af en umbraco nøgle. Med denne løsning sparer man “plads” på styret til montering af beslag, samtidig med at vægten er enormt lav da den blot erstatter en eksisterende top cap. Placeringen af kameraet, på top cappen, kan dog godt skabe lidt udfordringer hvis man eksempelvis har en cykelcomputer siddende på frempinden eller i en out-front holder – så man bør lige overveje om løsningen virker i forhold til hvad man ellers har siddende af grej på frempinde og styret.

Barfly-GoPro-Stem-Cap-Mount-01

Barfly-GoPro-Stem-Cap-Mount-06

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 299,-

Find nærmeste forhandler

Barfly GoFly

GoFly er et beslag der kun kan bruges til montering af GoPro actionkameraer, til gengæld er det et ret fleksibelt beslag der kan bruges i mange forskellige positioner.

Beslaget monteres midt på styret, hvor styr og frempinden mødes. Beslaget fastgøres på begge sider af frempinden via quick-release beslag, der gør det nemt og hurtigt at afmontere beslaget. Beslaget passer til alle styr med en diameter på 31,8 mm.

Barfly-GoFly-03

Beslaget gør det muligt at montere et GoPro actionkamera præcist i midten af styret og man afgør selv vinklen på beslaget. Har man i forvejen en out-front holder fra Garmin, eller BarFly’s egen 2.0 eller 3.0 holder til Garmin cykelcomputer, vil man ikke kunne bruge GoFly samtidigt. Har man derimod cykelcomputeren monteret andensteds på styret, eller på frempinden – er der ingen udfordringer.

Vejer kun ganske lidt og giver enorm sikker montering af actionkameraet – i den helt rette vinkel, centreret i forhold til styret.

Barfly-GoFly-08

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 479,-

Find nærmeste forhandler

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Videoguide: Justering af slør i styrfittings
I denne videoguide viser Jeg hvor nemt kan fjerner evt. slør i styrfittings....
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.