Bontrager lancerer WaveCel

Bontrager, Trek’s brand indenfor tilbehørsprodukter, har netop i dag lanceret en helt ny teknologi kaldet WaveCel. WaveCel er en teknologi der vil blive benyttet i udvalgte cykelhjelme og som giver en endnu bedre beskyttelse end den man kender i forvejen – man kan vel kalde det for et alternativ til MIPS.

WaveCel er indbygget i hjelmen og består af “celler” som skal tage den påvirkning som hjelmen udsættes for ved styrt. De fungerer ved først og fremmest at afbøje påvirkningen, herefter deformeres cellerne og til sidst ledes kraftpåvirkningen væk fra hovedet.

Bontrager hævder at der er op til 48 gange mindre risiko for hjernerystelse ved brug af en hjelm med WaveCel teknologi, kontra en almindelig hjelm med skum!

WaveCel betyder, som MIPS, en lille vægtforøgelse – men den er kun på ca. 53 gram og hvem “betaler” ikke gerne den pris for en endnu bedre beskyttelse?

WaveCel introduceres i 4 modeller til en start, XXX WaveCel Road, Specter WaveCel Road, Blaze WaveCel og Charge WaveCel. Alle modellerne kommer med Bontrager’s Crash Replacement garanti, så hjelmen ombyttes hvis man styrter med den indenfor det første år!

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.