Canyon Neuron 2018 nyheder

Tyske Canyon der sælger cykler direkte fra fabrikken, via deres webshop, har til 2018 sæsonen præsenteret nye 2018-modeller i Neuron-serien – den der tidligere hed Nerve.

Neuron er serien for dem der søger en alsidig cykel der både kan klare “sjov og ballade”, men også er komfortabel på lange ture uden der måske er så mange tekniske forhindringer, det er derfor en cykel der gør det ret godt herhjemme, hvis man ikke kun er ude efter af slå Strava tider, men også vil have det sjovt.

Neuron serien fås med både 27,5″ hjul i XS og S, mens M og opefter leveres med 29″ hjul og der er både mande og dame-specifikke modeller.

I bedste Canyon stil, så spænder programmet fra AL 5.0 til 11999,- og til AL 9.0 LTD til 32399,- men her får du også XTR geargruppe, Fox dæmpere, DT Swiss hjulsæt og en godt udstyret cykel, der er rig mulighed for at finde en model der passer til både behov og pengepung og helt generelt så får man rigtig meget for pengene ved at vælge en Canyon cykel, da man springer forhandler-leddet over. Det man må undvære er den fysiske butik og tilhørende personale, til gengæld har de en rigtig god dansk kundeservice der er gode til at løse eventuelle problemer. Samlingen skal man heller ikke frygte, det er virkelig nemt – og ellers har de fleste nok én i omgangskredsen der kan klare dette for en kop kaffe eller en sodavand.

Se alle de nye Neuron modeller fra Canyon

Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Muc-Off Pressure Washer
Muc-Off er nok bedst kendt for deres rengøringsprodukter, men de laver også...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.