Canyon opdatererer Lux-serien

Canyon har netop lanceret nye og opdaterede modeller i Deres Lux-serien. Lux-serien er deres bud på moderne XC cykler med full suspension, dropper post og alle de lækre komponenter, her får man det hele!

Lux-serien er opdateret og opgraderet på alle leder og kanter, hvilket bl.a. betyder at Lux CF SLX kan prale af at være én af de letteste rammer på markedet med en vægt på under 2 kg. for ramme og affjedring! Derudover har udviklerne naturligvis forsøgt at gøre cyklen så afbalanceret som muligt, uanset om man kører op, ned eller ligeud, så dine watt ender i pedalerne og ikke går tabt undervejs.

Bagdæmperen på Lux-serien er monteret i et såkaldt “flat mount” hvilket betyder at linket der er noget slankere end normalt, og samtidig giver plads til større flasker/dunke i flaskeholderen.

Derudover kommer flere af modellerne med dropper-post ved levering, ligesom man kan få den med Shimano’s helt nye 12-speed XTR-serie.

Priserne starter ved 20.999 og slutter ved 48.499 for top-modellen.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.