Carl Ras Mountainbike Challenge 2020

Indrømmet, vi er i god tid her – men Aarhus Motion har allerede annonceret 2020 udgaven af Mountainbike Challenge, igen med Carl Ras som navnesponsor. Opskriften er den samme som 2019 udgaven, altså 2 ruter med udgangspunkt i Tangkrogen og Marselisborg skovene.

Man kan vælge imellem 2 ruter, på henholdsvis 25 og 55 km – og enten 400 eller 950 højdemeter – så der skal nok komme dug på panden uanset hvad man går med.

25’eren er velegnet til dem der skal kører deres første løb, eller måske synes at de 55 km. er en uoverskuelig distance, mens 55’eren er til alle dem der gerne vil have en udfordring og masser af højdemeter i benene! Fælles for begge er stejle opkørsler, fede nedkørsler og masser af lækre singletrack sektioner.

Start og målområdet ved Tangkrogen gør det ideelt til publikum og der vil være kaffe, mad og drikke i området, så der kan tankes energi før og efter løbet!

Hvor og hvornår?

  • Tankrogen i Århus
  • Søndag d. 19 september 2020 kl. 11.00

Tilmelding og priser

Tilmelding er åben nu, 25 km koster pr. 249,- og 55 km. 395,- – priserne stiger jo tættere vi kommer på løbsdatoen.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.