Cykelpartner og Design Cykler fusionere

Pressemeddelelse

To store danske aktører går sammen og skaber helt nyt univers for danske cykelkøbere med specialbutikker og stor web-handel. Design Cykler med butikker i 7 større danske byer og Cykelpartner.dk med hovedsæde i Skive samles nu i et selskab DCCP GROUP A/S.

”Der skal to til en tango og vi har længe haft lyst til at slå virksomhederne sammen” starter Kenneth Mortensen, nyudnævnt direktør for DCCP GROUP A/S ”Vi havde begge parter noget, som den anden manglede for at kunne give forbrugerne den fuldendte købsoplevelse. Det er tydeligt, at kunderne gerne vil handle både online og i fysiske butikker. Det afhænger helt af hvilken type af varer og hvor kunden befinder sig i købsprocessen om de foretrækker nethandel eller fysisk betjening i butikkerne. Ja, mange gange oplever vi, at begge kanaler er i spil, så dét kan vi nu tilbyde kunderne på den samme platform.”

Begrebet ”OMNI-channel” har gennem længere tid præget udviklingen i dansk detailhandel, hvor flere detailkæder har taget e-handlen til sig for at kunne servicere kunder uafhængig af tid og sted. Det hører dog til sjældenhederne at to selvstændige virksomheder fra hver sin kanal vælger at fusionere og dermed skaber en stor og ny handelsplatform. Det er to både velkendte og velanskrevne virksomheder, der nu slår sig sammen

”Vi har – begge virksomheder – ønske om at vækste både inden- og udenlands. Fusionen giver os både økonomiske og organisatoriske ressourcer til at indfri en ambitiøs fælles vækststrategi.

Vi har også investeret i både teknologi, bæredygtighed og fysiske placeringer gennem de sidste par år, så vi er klar til møde de kræsne forbrugeres krav nu og i fremtiden” fortsætter Kenneth Mortensen. ”Vi kommer til at have muligheden for at servicere vores produkter i de større byer, hvor en stor del af varesortimentet også vil kunne ses og prøves. Samtidigt vil vi have langt over 35.000 forskellige varenumre på hylderne, som kan være fremme hos forbrugerne inden for et døgn – og om det skal være i butikken eller hjemme på dørhåndtaget; ja det afgør forbrugerne jo så selv. Nemmere og bedre bliver det ikke!”

Ejerkredsen bag DCCP A/S er: Finn Jensen, Kristian Lauridsen, Michael Givskov Jensen og Kenneth Mortensen.

De velkendte brands fra de to virksomheder fortsætter upåagtet, så butikkerne Design Cykler og webshopsene designcykler.dk og cykelpartner.dk vil fortsat være at finde i markedet, så i første omgang er det primært i organisationen og strukturen bag at de største forandringer er. Fusionen er gennemført pr. 01/03-2021.

”Vi glæder os til at vise danske og udenlandske kunder, at der findes både konkurrencedygtige alternativer til de store internationale spillere samtidig med at det lokale serviceniveau er helt i top” slutter Kenneth Mortensen.

Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: Silva Singletrack

Den svenske outdoor producent Silva har et stort sortiment af lys til udendørs brug, alt fra...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.