De bedste julegave idéer til mountainbikeren

Julen står for døren og det kan være svært at finde den helt rette gave til mountainbikeren der, tilsyneladende, har det hele. Det skal dog ikke holde os tilbage for at komme med en række bud på den perfekte julegave til mountainbikeren. Nedenfor findes en række bud på gaver der bør glæde de fleste, inddelt i 3 prisklasser, under 300,- mellem 300-500,- og mellem 500-1000,-

Under 300,-

GripGrab Merino Winter Sock

 

Et par lækre uld-sokker til efterår og vinterbrug kan man altid bruge, dette par fra GripGrab holder vask efter vask og giver god komfort på de kolde dage!

Force Frost lange underbukser

Med et par lange underbukser under sine lange cykelbukser, kan man nemt klare temperaturer under frysepunktet, samtidig kan de naturligvis også bruges når ikke man cykler. Denne model fra Force er billig, har en god pasform og giver en fremragende isolation.

ESI Grips Extra Chunky

Markedets, måske, bedste håndtag udført i silikone. De er lette, bløde og giver et fantastisk greb i al slags vejr. Derudover fås de i et hav af farver så der altid kan findes et sæt der matcher cyklen de skal sidde på.

300-500,-

GripGrab Raptor

Et par virkelig lækre mountainbikehandsker i superb kvalitet der kan bruges i temperaturer fra 15-5 grader.

Topeak Joe Blow sport 2 Fodpumpe

En god forpumpe er svær at undvære, for den gør det hurtigt og nemt at pumpe dækkene op, samtidig er denne model med nanometer så kan kan sikrer sig det rigtige dæktryk. Denne model fra Toppeak er i topkvalitet og kan bruges til både racer, auto og “gammeldags” Dunlop ventiler.

Kryptonite Evolution Mini 7″ med wire

De fleste mountainbikere har ingen fastmonteret lås på cyklen, men der er situationer hvor det er nødvendigt at kunne låse cyklen fast og er der en lås som denne fra Kryptonite med wire, virkelig brugbar. Selve låsen er en kraftig bøjlelås der kan bruges alene, men det virkelig smarte er at den leveres med en wire, så cyklen enten kan låses fast, eksempelvis til en cykelholder, en pæl/skilt eller man kan låse flere cykler sammen. Låsen er naturligvis forsikringsgodkendt og kan nemt bruges til flere forskellige cykler.

Muc-Off Rengøringssæt med 8 dele

Komplet rengøringssæt der kan bruges til både mountainbikes, landevejscykler og alle andre cykeltyper. I dette sæt får man både de nødvendige børster og svampe, samt rengøringsmidler så cyklen fremstår velplejet!

Craft Active Extreme

Rigtig lækker svedtrøje til de kolde dage, da den har vindtæt front og skuldre, perfekt hvis man skal pendle i vinterhalvåret, eller bare er typen der skal ud, uanset vind og vejr!

500-1000,-

MagicShine MJ-902B

Kraftig cykellygte der kan bruges til både pendling, moutainbike og landevejscykling. Med 2000 lumen er den ganske kraftig og giver en god spredning af lyset, den kan endda styres via bluetooth!

Garmin EDGE 20

Helt basal cykelcomputer med GPS, som kan tracke dine cykelture. Ingen fancy features, men blot simpel og nem bruge.

Shimano MW500 Vinterstøvler

Prisbillige vinterstøvler som holder både vind og vand ude på de vådeste og koldeste date. Med inderside af fleece er der også en fornuftig isolering i støvlerne. Denne udgave passer til alle gængse mountainbike-pedaler, eksempelvis SPD, Time og Crankbrothers.

EKOI Competi10n vinterjakke

Utrolig lækker vinterjakke der er både vindtæt og vandafvisende, mens den indvendigt er foret med blød fleece. Pasform og komfort går op i en højere enhed og kvaliteten af materialerne er i top! En jakke der uden problem får én igennem vinteren!

Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
AGU bevæger sig ud i nye omgivelser med en særlig kollektion til de eventyrlystne
Hver dag kan være et eventyr. Det opleves på bedste vis, når...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.