De Ronde van Silkeborg – motionscykelløb på grusvej

Søndag d. 24 juni er der mulighed for at prøve et helt nyt cykelløb som modsat mange andre, kan køres af næsten alle uanset cykeltype. Løbet foregår primært på grusveje og har snart ved Indelukket i Silkeborg. Da løbet primært køres på grusveje kan man deltage på både mountainbike, crosscykel eller en almindelig cykel med fornuftige dæk (Min. 28mm.)

Ruterne går via hyggelig grusveje fra Silkeborg til Svostrup Kro, over Gjern bakker og på den lange tur kommer man også omkring Rye og Julsø, samt de lækre bakker omkring Himmelbjerget.

Der findes 2 ruter, en familie-rute på 40 km. og en lidt mere udfordrende på 85 km., og der er mulighed for at stille op både som hold og som solo-rytter.

Start og målområdet vil byde på både tørt og vådt, ligesom der undervejs vil være velassorterede depoter.

Det er første gang løbet afvikles, men det virker til at blive en virkelig hyggelig dag hvor der måske er mere fokus på hyggen end at komme først, hvilket gør det til en oplagt mulighed for alle dem der endnu ikke har prøvet kræfter med et motionscykelløb endnu, samtidig er ruten ikke teknisk krævende – hvilket kan være en fordel for dem der er nye på MTB.

  • Hvornår: 24 juni kl . 12.00
  • Hvor: Friluft scene i Indelukket, Vejlsøvej 7, 8600 Silkeborg
  • Ruter: 40 eller 85 km.
  • Pris: Fra 295,-

Læs meget mere omkring De Ronde van Silkeborg

Tilmeld via Sporti.dk

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.