Det officielle MTB spor i Hasle Bakker

 • Kategori: MTB
 • Landsdel: Østjylland
 • Længde: Ca. 5 km
 • Skiltning: God

I Hasle Bakker, nord for Århus, er anlagt et officielt MTB spor på ca. 5 km., hvor man når lidt over 120 højdemetre. Sporet byder på et varieret terræn, alt fra stier til skov og åbent landskab med kig til søerne eller den flotte udsigt.

Vores mening om Hasle Bakker

Hasle Bakker’s MTB spor ligger gemt i Hasle Bakker, lige umiddelbart bagved Gellerupparken og Tovshøjskolen. Man kommer direkte fra “by-miljøet” og kører ind i en skøn natur, hvilket i sig selv er lidt af en oplevelse. Sporet er ganske udfordrende, med et par seriøse stigninger der kan tage pusten fra de fleste og et hav af sving undervejs, faktisk er der ikke ret mange steder hvor man rigtig kan komme op i fart, hvilket jeg dog ser som en mangel. Generelt er sporet meget smalt og der er ikke mange steder hvor man passerer eller blive passeret, det er måske ikke så væsentligt, men de første par gange man kører et nyt spor er det ofte rart nok med lidt plads…

Undervejs er der et par drops, berms, bakker og hop, men mest af alt masser af sving! Det virker lidt som om man gerne har villet klemme alt sammen på et meget begrænset areal og vores umiddelbare indtryk er derfor et spor uden særlig godt flow og ikke et særlig interessant spor helt overordnet set. Naturen trækker bestemt op, og der er flere steder hvor man finder en formiddabel udsigt, men selve sporet er ikke specielt ophidsende, derudover er sporet ret mudret, selv en sommerdag med over 20 grader, så på de fugtige dage er sporet nok kun sjovt for dem der er vilde med mudder…

Vor konklusion er derfor at Hasle Bakker er et udmærket MTB spor i varieret natur, men det kommer til at virke en smule “klemt” og man savner lidt wow-oplevelser.

Video fra MTB sporet i Hasle Bakker

Hvordan finder jeg Hasle Bakker’s MTB spor?

Kør til Tovhøjsskolen på Janesvej 2, 8220 Brabrand og følg cykelstien højre om skolen – da ankommer man til start/slut området for MTB sporet.

Hasle Bakker GPS spor

Hent Hasle Bakkers Officielle MTB spor til din GPS i GPX format nedenfor, kan bl.a. bruges til Garmin og Mio cykel GPS’er.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

2 kommentarer

 • Svar februar 3, 2018

  Maja

  Jeg tror den her post trænger til en opdatering. Der er sket en del derude siden videoen er optaget kan jeg se 🙂

  • Svar februar 3, 2018

   Noel Christensen

   Hej Maja,

   Du har helt ret, der er sket en del derude, så der er behov for en opdatering snarest muligt 😉 Tak for input.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.