Efterårsnyheder fra PurePower

Den danske energiproducent PurePower har for nyligt lanceret en række nye energiprodukter, som er meget velegnet til brug ifm. cykeltræning, uanset om det foregår på landevejen, i skoven, eller hjemme foran skærmen på Zwift.

Energy Gel’s i nye smagsvarianter

PurePower’s Energy Gel er en klassiker som nu er kommet i et par nye smagsvarianter: Hindbær, Appelsin og Neutral og så indeholder de alle 3 nu koffein.

Energy Gel’en er let at indtage, da den er nem at åbne og indholdet let både at presse ud i munden og efterfølgende synke. Det har en perfekt konsistens så det heller ikke sviner unødvendig meget når det skal gå lidt stærkt. Hver gel indeholder 40 gram og består af ca. 70% hurtige kulhydrater.

Smag er altid en svær ting, for vi har alle forskellige præferencer. Hindbær varianten er lidt for skarp for mig, appelsin udgaven smager en del af appelsin/orange og neutral udgaven er faktisk overraskende god – jeg havde ærlig talt frygtet en “mystisk” smag, men den smager meget “neutral” og er nem at få klemt ned,

Energy Snack med kokossmag

Energy Snack’en fra PurePower kender vi også ret godt her på redaktionen og den er et stort hit. Energy Snack’en har smag og konsistens som havregrynskugler og smager ganske enkelt forrygende, samtidig med at den er nem at tygge og synke selvom pulsen er høj.

Nu udvides med en kokosvariant som godt kunne være min nye favorit, for den smager næsten som den velkendte Bounty Bar, bare med konsistens som en havregrynskugle.

Hver Energy Snack vejer 60 gram og man kan nemt dele den i to og gemme resten i ryglommen til man får brug for endnu et skud energi på det lange træningspas, ellers kan den med fordel indtages en time før træning eller løb.

Dette indlæg er tagget med
Mere af Noel Juul Christensen

Tilbud: Køb for 999,- og få 150,- i rabat hos ChainReactionCycles

ChainReactionCycles.com (CRC) kører i øjeblikket en ret heftig kampagne i Deres “Summer Clearence”...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.