Efterårsnyheder fra Tacx

Tacx laver ikke kun fremragende hometrainere, de laver rent faktisk også en del forskelligt tilbehør, selvom de ikke selv gør så meget ud af at fortælle om det. Vi har modtaget 3 nyheder som de netop har lanceret til denne efterårs/vintersæson.

Tacx Radar

En klassisk flaskeholder i et design der gør den velegnet til mindre rammer, den er nemlig med sideudtag, hvilket gør den er praktisk til rammer hvor pladsen er begrænset. Man bestemmer selv om den skal være til højre eller venstre side, det er blot et spørgsmål om hvordan den vendes ved montering.

Holderen er af carbonforstærket plast samt glasfiber, hvilket giver en vægt på 45 gram.

Pris: 119,- (Set til 115,-)

Tacx Mudguard

 

Skærme har aldrig været specielt sexede, men de kan nu alligevel være yderst praktiske – særligt i den kommende tid med regn, sne og slud. Tacx har lanceret to skærme, én til mountainbike og én til landevejscykler hvor forskellen primært ligger i hvor brede de er.

Skærmene leveres med et smart beslag der monteres under sadlen, beslaget gør det super nemt at klikke skærmen af og på efter behov – og når skærmen ikke er monteres er beslaget ret diskret.

Skærmene er udført i hård plast og giver en fin beskyttelse af ryggen. Jeg har testet skærmen på min cross/gravel cykel og den bliver siddende, samtidig med at den ikke “klaprer” når det går udaf skovtier og grusveje – fedt!

En smart skærmløsning til dem der ønsker en løsning der nemt kan afmonteres, er let og ret elegant.

Pris: 169,- / Set til 119,-

Tacx Crashpad

 

Nogle gange støder man på ting man ikke vidste man manglede og Crashpad er for mig ét af denne slags produkter. Et produkt der i virkeligheden er super simpelt, men alligevel løser en udfordring som jeg er sikker på de fleste kender – nemlig at få ridset bagskifteren fordi cyklen vælter. Denne “Crashpad” erstatter den lille skrue på din quickrelease og går så langt ud at den beskytter bagskifteren hvis cyklen bliver lagt ned, vælter eller man er så uheldig at en anden kommer for tæt på dit baghjul.

Den fås i udgaver til både lang og kort arm og både Shimano, SRAM og Campagnolo bagskiftere.

“Dimsen” er udført i anodiseret aluminium og vejer derfor kun 28 gram hvilket er ret beskedent.

Pris: 119,- (Set til 109,-)

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.