Gå PRO med opgraderinger til dit MTB styr og saddelpind

Pressemeddelelse

  • Drop dem! Ny dropper saddelpind i 2021 til et lavere prisleje
  • Ny og stivere e-MTB styr med bredere 35mm fastspændingsdiameter

Der var en gang hvor din nye cykel formentlig var toppen af poppen, noget dine venner misundelse dig for, den mest eftertragtede på parkeringspladsen. Men vi ved godt at din bankkonto ikke kan tage slaget fra endnu en cykel, så opgradering af komponenter er den bedste måde at give din cykel nyt liv.

Med det i mente, opfylder PRO’s nye styr, sadler og saddelpinde dit opgraderingsbegær så du endnu en gang kan overgå dig selv, eller i det mindste tiltrække de misundelige øjne igen.

Styr:

Det nye PRO Koryak E-Performance carbon eller aluminiumsstyr (PRHA0574/PRHA0573) indeholder strategiske huller som gør det muligt at føre SHIMANO STEPS og ande kabler internt. Det sikrer et stilrent og kabelfrit cockpit.

Koryak E-Performance styr sikrer også absolut kontrol over din e-MTB, selv i det mest udfordrende terræn. De har et oversized fastspændingsdiameter på 35mm, riser design med 20mm stigning, 11 graders backsweep, 4 graders up-sweep, 800mm brede, og en robust carbon eller aluminiums konstruktion. Kombineret med PRO Koryak E-Performance frempind, matcher det oversized design den robuste æstetik hos moderne e-Mountain bikes.

Vægt: 245g (carbon), 285g (alumium)

Dropper saddelpind:

Løft din cykeltur med en af to nye PRO LT niveau dropper saddelpind (Intern: PRSP0246, og ekstern: PRSP0247). Tilslutter PRO’s mere premium Tharsis og Koryak dropper saddelpinde, tilbyder LT serien en mere prisvenlig model med både intern og eksterne muligheder for kabelføring.

  • PRO LT Intern dropper saddelpind
  • PRO LT Ekstern dropper saddelpind

Med 150mm travel og den stærke aluminiumskonstruktion hos PRO LT dropper saddelpind vil du overgå dig selv på ingen tid. Diameter muligheder: 30.9mm eller 31.6mm.

Sadler:

PRO Stealth Off-road sport sadel (PRSA0368) bringer en mere prisvenlig variant i forhold til PRO’s højt prisende Stealth serie. Designet til gravel cyklister og mountain bikers, giver den korte næste og anatomiske udskårne form de bedste muligheder at grave sig ned i sadlen og træde igennem.

Den aggressive, forende af sadlen er lette på siddebenene takket være en bred form og en off-road specifik PU polstring. Sport verisionen er den prisvenlige variant af den populære PRO Stealth Off-road sadel, med Chrome-Moly skinner og PU polstring, i stedet for rustfrit stål og letvægts EVA polstring. Kompatibel med PRO sadel tilbehør.

Uanset hvilken vej du vælger, giver PRO’s nye MTB-serier dig mulighed at opgradere og overgå dig selv i 2022.

Mere af Noel Juul Christensen

Test: Force MTB Hard cykelsko med klik spænde

Grundlæggende findes der tre slags cykelsko, race/spinning cykelsko, all-round cykelsko og så...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.