Garmin EDGE 1030, afløseren for EDGE 1000

Garmin har for nyligt lanceret EDGE 1030, en model der forud for lanceringen havde været en del rygter omkring. EDGE 1030 afløser EDGE 1000 og indeholder en lang række nye features og funktioner.

Af nye features kan nævnes “Trendline Popularity Rouring” der giver masse af ruter og spor, baseret på Garmin Connect-data fra andre brugere. Derudover er der mulighed for at sende beskeder mellem enhederne, “Rytter til rytter” meddelelser så man kan give besked om at man “Er bagud” eller “Kører hjem”.

Kortet som EDGE 1030 kommer leveret med, er også blevet opdateret og indeholder små nye features, bl.a. mulighed for at blive advaret omkring skarpe sving.

Strava Live Segments er også blevet forbedret, så man nu kan få besked om nye “ikoniske” segmenter i nærheden, selvom man ikke har tilføjet dem som “favoritter”. Derudover er batteritiden nu forbedret og den er opgivet til at holde i ca. 20 timer.

Designet har også fået en opdatering, og det samme gælder holderen der placerer enheden på højde med styret, istedet for over.

Udvalgte specifikationer

  • 3,5″ touchskærm i farver
  • Fuld navigation/kort
  • Træningsdata
  • Strava Live Segmenter
  • Live Track
  • Group Track

Pris og tilgængelighed

Garmin EDGE 1030: 4295,-

Garmin EDGE 1030 Bundle: 4695,-

Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: Garmin Vivofit wellness-armbånd

Først kom Nike med Deres Fuelband og herefter gik det rimelig stærkt,...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.