Garmin introducerer Edge 1040 Solar

Garmin® International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), annoncerede i dag Edge® 1040 Solar, den ultimative GPS-cykelcomputer med solopladning og multibånd-GNSS-teknologi. Edge 1040 Solar udnytter solens kraft og har Power Glass™ med solopladning, der giver cyklister endnu mere køretid mellem opladninger – op til 100 timer i batterisparetilstand – mens multibånd-GNSS-teknologi giver mere nøjagtig GPS-positionering i udfordrende miljøer, såsom tætte byområder eller under tæt trædække. Edge 1040 Solar er spækket med avancerede navigations-, performance-, sikkerheds- og tilslutningsfunktioner og kan prale af en fuldstændig forfrisket, moderniseret brugeroplevelse, der giver cyklister lettere adgang til nøgleoplysninger, muligheden for at tilpasse hjem-siden, en forbedret oversigtsvisning af tur og mere – alt sammen på en 3,5-tommer touchscreen.

“Cyklister forventer lige så meget af deres GPS-cykelcomputer, som de selv af gør, og det er derfor, vi er begejstrede for at introducere Edge 1040 Solar,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for global forbrugersalg. “Holdbar, præcis og klar til at stå distancen, er Edge 1040 Solar toppen af GPS-cykelcomputere. Uanset hvor du kører, eller hvilken cykel du vælger at bruge, er Edge 1040 Solar klar til ethvert eventyr – fra fjerntliggende grusstier til episke stigninger.”

Hvad er nyt

Edge 1040 Solar er designet til cyklister af cyklister og har innovative fremskridt inden for teknologi og performancemålinger, herunder:

  • Solopladning: Power Glass solopladningslinse forlænger batterilevetiden til op til 100 timer i batterisparetilstand, hvilket giver cyklister yderligere 42 minutter i timen under kørsel i dagtimerne.1
  • Multibånd-GNSS-teknologi: Modtag bedre positionsnøjagtighed og dækning, selv i de mest udfordrende miljøer.
  • Cykleevne2 og banekrav: Klassificer styrker og svagheder som cyklist, fokuser på forbedring og forbered dig på kravene i en specifik bane.
  • Powerguide: Anbefalede effektmål gør det nemmere at styre indsatsen gennem et forløb.2
  • Udholdenhedsindsigt i realtid: Overvåg og track anstrengelsesniveauer i realtid under en tur.2
  • Enkel opsætning: Brugerdefinerede køreprofiler udfyldes på forhånd baseret på tidligere Edge-data, køretyper og sensorer. Derfra kan cykelaktivitetsprofiler administreres direkte på din kompatible smartphone fra Garmin Connect™ smartenhedsappen.

Træning og performance

For at hjælpe cyklister med at booste deres præstationer giver Edge 1040 Solar indsigt fra Firstbeat Analytics™ såsom VO2-max, restitutionstid, træningsbelastning, træningsfokus og mere for at se, hvordan kroppen reagerer på træningsindsats.2 Du vil endda få dagligt træningsforslag baseret på din aktuelle træningsbelastning og VO2-max. Under en tur giver Edge 1040 Solar ryttere mulighed for at se, hvordan deres krop holder sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering og modtage underretninger under turen, når det er tid til at spise eller drikke. Hvad mere er, lader ClimbPro ryttere se den resterende stigning og karakter for hver stigning, når de følger en bane, og gennemgå deres præstationer på stigningerne efter turen lige fra Edge 1040 Solar eller i Garmin Connect. I mellemtiden tracker mountainbike-målinger, inklusive hoptælling, springdistance, hængetid, grit og flow, de episke detaljer af hver tur.

Uanset om de cykler indendørs eller udendørs, kan cyklister synkronisere træning automatisk fra Garmin Connect eller andre træningsapps, inklusive TrainingPeaks®, lige til Edge 1040 Solar.

Kort og ruter

Uanset om du kører gennem travle byer eller udforsker fjerntliggende områder, inkluderer Edge 1040 Solar avancerede navigationsværktøjer til at hjælpe cyklister med at holde sig på sporet.

  • Kørselsspecifikke kort med høj kontrast bruger Trendline™ popularitetsruting til at fremhæve populære veje og stier baseret på milliarder af miles af køredata, som andre brugere har uploadet til Garmin Connect.
  • Turn-by-turn navigation og advarsler giver ryttere besked om skarpe kurver forude.
  • Sæt rutevejledning og off-course-notifikationer på pause for at udforske ud over den slagne vej. Rutevejledning kan til enhver tid aktiveres igen for at komme tilbage til den oprindelige rute eller startpunkt.
  • Download den anbefalede Trailforks-app for at se ruter og spordetaljer fra mere end 80 lande. Når du bruger Trailforks-appen, viser Forksight-tilstand automatisk kommende gafler på ruten, og hvor en rytter befinder sig inden for et stisystem.

Sikkerhed og tilslutning

Mens du er ude at køre, hjælper Garmins sikkerheds- og smartfunktioner cyklister med at holde forbindelsen.3 Indbyggede sikkerheds- og sporingsfunktioner omfatter hændelsesdetektion, assistance og LiveTrack, så pårørende kan følge en cyklists placering i realtid og se hele deres forudplanlagte bane til se, hvor de er på vej hen, mens gruppebeskeder og sporing lader cyklister holde kontakten, når de bliver adskilt fra flokken.3For at få øget selvtillid, mens de kører, er Edge 1040 Solar kompatibel med Varia™-serien af cykelradarer, inklusive ny Varia RCT716-baglygteradar med kamera, så cyklister kan se, blive set og kontinuerligt fange videooptagelser under deres tur.4 Edge 1040 Solar fungerer også med inReach®-enheder4, så cyklister kan se og svare på beskeder, dele turdata og udløse interaktive SOS-alarmer med et aktivt inReach-abonnement.5

Ud over at modtage smartnotifikationer og automatisk uploade ture til Garmin Connect, kan Edge 1040 Solar nemt parres med en Tacx® indendørs trainer, så cyklister kan køre, når de vil. Når cyklister er tilsluttet sensorer, kan cyklister holde styr på batteristatus for deres sensorer med post-ride-rapportering direkte på Edge 1040 Solar og batteriadvarselsmeddelelser mellem ture gennem Garmin Connect appen.

Efter at have tændt for Edge 1040 Solar for første gang, kan cyklister køre på et øjeblik i stedet for at spilde tid på at konfigurere indstillinger. Ryttere vil modtage præudfyldte brugerdefinerede køreprofiler baseret på deres tidligere Edge-indstillinger, mens nye brugere automatisk vil modtage de mest populære opsætninger fra andre brugere baseret på deres sensorer og køretyper. Når de er konfigureret, kan cyklister definere alle aktivitetsprofilindstillinger gennem Garmin Connect appen og synkronisere dem direkte til Edge 1040 Solar.

Edge 1040 Solar har en vejledende udsalgspris på DKK 4.849 En version uden solopladning, Edge 1040, har en vejledende udsalgspris på DKK 4.649.

1 Forudsat kontinuerlige 75.000 lux-forhold under kørsel i dagtimerne

2 Når parret med kompatible sensorer (sælges separat)

3 Når parret med en kompatibel smartphone; se Garmin.com/ble. For krav og begrænsninger for sikkerheds- og sporingsfunktioner, se Garmin.com/safety

4 Sælges separat

5 Der kræves et aktivt inReach-abonnement for at få adgang til det 100 % globale Iridium®-satellitnetværk og aktivere funktioner, herunder live tracking, beskeder og SOS. Nogle jurisdiktioner regulerer eller forbyder brugen af satellitkommunikationsenheder. Det er brugerens ansvar at kende og følge alle gældende love i de jurisdiktioner, hvor enheden er beregnet til at blive brugt.

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Tacx Vortex Smart home trainer
Sideløbende med min test af Bkool Pro 2015 Home Trainer har jeg...
Læs mere
Join the Conversation

1 Kommenter

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.