Garmin Introducerer HRM-Pro

Pressemeddelelse: Garmin annoncerede d. 16 september HRM-Pro™, en pulsmåler med dobbel-transmission og løbedynamik, der giver atleter endnu flere måder at træne på.

HRM-Pro transmitterer pulsdata i realtid via ANT+®-tilslutning og BLUETOOTH®-teknologi, der gør det let for atleter at modtage nøjagtige pulsdata på deres Garmin-enhed, i online træningsapps og på kompatibelt fitnessudstyr i fitnesscentret. Desuden indfanger det løbedynamik, herunder tid med jordkontakt, kadence, skridtlængde og mere for at hjælpe løbere med at forbedre deres form.

Til svømmere kan HRM-Pro prale af en vandtæthedsklassifikation på 5 ATM og vil automatisk downloade pulsdata til et kompatibelt smartwatch til analyse sammen med andre svømmetal. Derudover, når en atlet tager et ur af for at deltage i aktiviteter som teamsport eller kampsport, gemmer HRM-Pro også trin, kalorier og intensitetsminutter og synkroniserer derefter disse data med uret via Garmin Connect™.

HRM-Pro har et letvægts-pulsovervågningsmodul og en behagelig rem og inkluderer et brugerudskifteligt batteri, der holder i op til et år. HRM-Pro er tilgængelig nu og har en vejledende udsalgspris på DKK 1099.

Køb Garmin HRM-Pro

Dette indlæg er tagget med
Mere af Noel Juul Christensen

Nyheder fra ABUS til 2019-sæsonen

Redaktøren har været en tur omkring Sabro Kro hvor ABUS i disse...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.