Garmin introducerer Varia RCT716

Pressemeddelelse

Indbygget kamera optager løbende dine omgivelser under en tur og gemmer automatisk optagelser, hvis en hændelse registreres.

OLATHE, Kan./7. april 2022/Business Wire – Garmin® International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), annoncerede i dag Varia™ RCT716 cykelradar med kamera og baglygte. Varia RCT716 er designet til at give cyklister ro i sindet under enhver cykeltur, dag eller nat, og optager kontinuerligt skarp, klar video under en tur1, mens den stadig leverer den avancerede radarteknologi.

“I årevis har cyklister over hele verden stolet på, at vores Varia radarer øger deres bevidsthed om køretøjer, der nærmer sig under en tur, og vi er begejstrede for at tilføje den nye RCT716 til rækken af ‘must-have’ cykelsikkerhedsprodukter,” sagde Dan Dan. Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Nu kan cyklister tage ud på en tur og vide, at Varia RCT716 baglygten med radar aktiveret vil give modkørende biler besked om tilstedeværelsen af en rytter, og det indbyggede kamera vil løbende optage deres omgivelser og give videobeviser for en hændelse, hvis de har nogensinde brug for det.”

Her er, hvad der er nyt for Varia RCT716:

  • Indbygget kamera: Optag skarpe, klare optagelser med op til 1080p/30 fps under enhver tur.
  • Automatisk hændelsesoptagelse: Hvis en hændelse registreres, vil videooptagelser fra før, under og efter hændelsen automatisk blive gemt.
  • Yderligere Varia app-funktionalitet: Få nem adgang til videooptagelser, overfør videoer eller tilpas kameraindstillinger, såsom dataoverlejringer.

Uanset hvor eller hvornår en cyklist kører, fortsætter Varia RCT716 med at give Garmins uovertrufne cykelsikkerhedsfunktioner, herunder:

  • Maksimal opmærksomhed: Visuelle og hørbare notifikationer advarer om køretøjer, der nærmer sig bagfra, op til 140 meter væk.2
  • Overlegen synlighed: Baglygten er tydelig på lang afstand, hvilket kan gøre det nemmere for bilister at se en cyklist, før radaren ser køretøjet.

Varia RCT716 har flere parringsmuligheder og kan bruges med en kompatibel Garmin Edge® cykelcomputer, Garmin smartwatch eller Varia app. Når den er parret med en kompatibel smartphone, integreres den med udvalgte tredjepartsapps, såsom Ride with GPS, for at lade cyklister overlejre deres kort med radarmeddelelser.

Varia RCT716 har op til 4 timers batterilevetid med konstant tændt radar og baglys – alt sammen med kameraet, der kontinuerligt optager ved 1080p. Varia RCT716 har en vejledende pris på DKK 3.099.

1Nogle jurisdiktioner regulerer eller forbyder brug af denne enheds kamerafunktion. Det er dit ansvar at kende og overholde gældende love og rettigheder til privatliv i jurisdiktioner, hvor du planlægger at bruge denne enheds kamerafunktion.

2Når parret med en kompatibel Garmin Edge cykelcomputer, Garmin smartwatch eller Varia app.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 3099,-

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Shimano lancerer nye udgaver af XC cykelsko
Pressemeddelelse Som følge af den store TV-dækning denne sommer, er cross-country (XC)...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.