Giv din hjelm eller cykelsko nyt liv

Kender du det, efter nogle måneders brug begynder cykelskoene og hjelme at lugte ganske forfærdeligt. Der er mange husmor-tricks, hvor nogle virker bedre end andre.

Muc-Off har udviklet Foam Fresh til alle os der søger den nemme og hurtige løsning, det er en skum der sprøjtes direkte i cykelskoene, eller hjelmen og efterfølgende tørres af.

Børst det værste skidt af

Ryst dåsen og spray skum i hele skoen/hjelmen

Lad det virker et par minutter

Tør skummet af med en tør klud

Lad gerne cykelsko eller hjelm tørre helt, inden brug.

Skummet går ind og neutralisere skidt og dårlig lugt, og efterlader cykelskoene eller cykelhjelmen med en frisk duft af citrus. Skummet kan bruges på alle former for “stof” og er særlig velegnet til de brug på de tekstiler der er svære at få vasket, ex. indvendigt i cykelskoen, indvendigt i hjelmen hvis puderne ikke kan tages ud, rygskjoldet, knæbeskytterne og lign.

Jeg har testet produktet på både hjelme og cykelsko og effekten har været ret god, den dårlige lugt er væk og erstattet af en let citrus-duft, der heldigvis ikke er alt for stærk. Den dårlige lugt vil formentlig komme tilbage over tid, når man igen har brugt cykelskoene eller cykelhjelmen i noget tid, men så er det bare at give dem endnu en omgang. Jeg har i hvert fald oplevet gode resultater med Foam Fresh, med en minimal indsats!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 99,-

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Zebla Lugtfjerner
Vi har den seneste tid testet et par produkter fra den danske...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.