Giv et gavekort: Det kan nås endnu!

Har du endnu ikke fundet den helt rigtige gave til cykel-entusiasten, eller mangler du lige en sidste gave? Så kunne et gavekort til cykeludstyr eller oplevelser være en mulighed.

Et gavekort er måske ikke den mest personlige gave, men den giver modtageren mulighed for at købe lige netop det vedkommende mangler eller ønsker sig og kan derfor være en god gave til dem der er svære at købe gaver til, eller bare aldrig ønsker sig noget. Det kunne også være at gavekortet var en hjælp/et tilskud til en ny cykel, noget dyrere udstyr eller noget helt tredje, mulighederne er mange!

Nedenfor har vi samlet et par steder hvor du stadig kan nå at købe gavekort helt frem til at anden og flæskestegen næsten står klar på julebordet.

Cykelpartner.dk

Hos Cykelpartner.dk kan du købe gavekort til brug i deres webshop på præcist det beløb du ønsker, du taster blot det ønskede beløb og vælger “print selv” så kommer det elektronisk på mail i løbet af et øjeblik.

Kan bestilles helt indtil d. 24 kl. 17.00

Cykelgear.dk

Hos Cykelgear.dk kan du købe gavekort på valgfrit beløb, til brug i deres webshop eller i deres fysiske butik i Terndrup. Gavekortet leveres efter kort tid som en flot PDF fil der kan printes og gives eller sendes til modtageren.

Kan bestilles helt indtil d. 24 kl. 17.00

DuGlemmerDetAldrig.dk

Hos DuGlemmerDetAldrig.dk kan du købe gavekort til forskellige oplevelser, alt fra spa-ophold til flødebollekursus og forskellige outdoor-aktiviteter, eksempelvis en mountainbike-tur på Bornholm.

Kan bestilles helt indtil d. 24 kl. 17.00

Godream.dk

På Godream.dk har du mulighed for at købe gavekort til oplevelser indenfor alt mellem himmel og jord, alt fra en tur i F1 simulator, til lækre spa-ophold og til mountainbike-weekends.

Gavekort der leveres på mail som “print selv” kan bestilles helt indtil d. 24 kl. 17.00

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.