[Aflyst] Grand Prix Aarhus 2017 – Tilmelding er åben!

Aarhus Motion har desværre for nyligt meddelt at Grand Prix 2017 er blevet aflyst grundet manglende tilmeldinger!

 • Distance: 100 km
 • Type: Motionscykelløb
 • Hvor: Mindeparken/Kongevejen, 8000 Århus C
 • Hvornår: Lørdag d. 12 august 2017
 • Hvem kan deltage: Alle

Sidste år deltog undertegnede i Grand Prix Aarhus 2016, det første landevejscykelløb som Aarhus Motion havde arrangeret. Det var et løb som jeg, i min løbsberetning, roste til skyerne for et enormt højt niveau, alt fra ruten, til skiltning og forplejning, alt var i top-klasse!

Aarhus Motion lovede allerede umiddelbart efter løbet af gentage succesen og nu er datoen fastlagt, lørdag d. 12 august 2017 afvikles Grand Prix Aarhus 2017, igen fra Kongevejen ved Mindeparken i Århus.

Som sidste år, er der heller ikke i år sparet på noget, hvilket betyder at der inden start står mekaniker klar til at hjælpe med små-justeringer, der er kaffe og energidrik så man er klar til race og der er naturligvis mulighed for gratis opbevaring af bagage. Ruten er på igen på 100 km. rundt i det østjyske og der er race marshalls til at guide rytterne sikkert igennem ruten, ligesom flagposter og hjemmeværnsfolk vil sørge for at ingen kører forkert. Undervejs er der 2 lækre depoter med vand, energi og hvad man ellers kan have behov for, og tilbage i mål kan man nyde en pølse og en fadøl (eller sodavand) mens man fordøjer dagens indtryk.

Priser og tilmelding

Er man blandt de første 250 tilmeldte koster et startnummer 385,-, herefter stiger prisen til 435,- og de sidste sælges til 485,- så det gælder om at være hurtig! Tilmelding åbner d. 10-01 kl. 12.00

Mere af Noel Christensen

Garmin Edge Touring – Gennemgang

En kort og grundlæggende gennemgang af Garmin’s nye Edge Touring, en cykel...
Læs mere

4 Kommentarer

 • Jeg er enig i, at det var et af de bedste arrangerede cykelløb i DK. Faktisk kun overgået af Hamburg.. Desværre har jeg lige hørt, at det er aflyst … Ganske enkelt pga. for få tilmeldinger. Superærgeligt

 • Hold kæft det er surt! Kørte løbet sidste år og er tilmeldt igen i år. Eller dvs. var tilmeldt. ):

  • Hej Lasse,

   Ja, det er brand-ærgerligt og ligeleges også ret tideligt at aflyse, da det først skulle have været afviklet til august. Jeg havde også virkelig set frem til det som ét af mine få landevejsløb denne sommer.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.