High5 Sportsernæring – bars

De fleste kender nok allerede High5, eller er i hvert fald stødt på navnet før. High5 er en engelsk producent af sportsernæring, herunder bars, gels, drinks – med andre ord har de alt til sports udøveren.

High5 har et ret omfattende sortiment og vi har de seneste måneder benyttet deres bars ifb. træning, både cykeltræning og alm. træning i motionscenter og nedenfor deler vi vores praktiske erfaringer med High5 bars som helt almindelig motionister.

0119161400

High5 4:1 Advanced Training Bar

En bar der er velegnet til indtagelse under, eller efter, træning. Er lavet af korn og frugter og er rimelig fast i det – men samtidig ikke tør eller kedelig. Et stort plus er at den ikke bliver blød når det er varmt, eller hård når det er koldt – så man kan sagtens have dem med i ryglommen på cykeljakken eller trøjen, uanset vejret.

Vejl. pris: 22,- pr stk.

0102020100

High5 EnergyBar

Energibar hvor konsistensen mest af alt minder om en figenstang eller figenpålæg, er en smule “tør” i det – men fås i flere smagsudgaver bl.a. banan og kokos.

Vejl. pris: 20,- pr stk.

0103040100

High5 ProteinBar

Efter træningen er en bar som denne oplagt, den indeholder protein og kulhydrater og er overtrukket med chokolade. Den smager glimrende og man glemmer næsten helt den er sund!

Vejl. pris: 26,- pr stk.

0101010100

High5 SportsBar

En “all-round” bar der kan bruges til alt fra træning til snack på vandreturen, indeholder kuldydrater fra korn og frugt. Fås bl.a. med overtræk af chokolade eller yoghurt. En lækker snack der også er velegnet til at smide i tasken eller jakken/trøjen da den holder samme konsistens uanset temperatur. Smager rigtig godt og er helt oplagt som “sund snack” istedet for en snickers eksempelvis, hvis man som undertegnede har en sød tand.

Helt overordnet set har High5 et ganske bredt sortiment indenfor bars og hver med deres anvendelsesformål, generelt vil jeg dog sige at smagen og konsistensen er rigtig fin og selvom effekten er svær at måle mener jeg bestemt der er positive effekter ved brug af Deres bar produkter, hvad enten det er før, under eller efter træningen man har brug for energi eller måske bare noget til at tage sulten.

Forhandlere

Fås i de fleste velassorterede cykel og sportsforretninger, alternativt online:

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.