How-to: Sådan skifter du batteri i SRAM AXS skiftegreb

Melder din cykelcomputer om lavt batteri på dit SRAM AXS (Rival, Force eller Red) skiftegreb, eller er grebet helt dødt – så er det formentlig tid til at få skiftet batteri i grebet. Men tjek lige først at det ikke bare er batteriet til for eller bagskifter der skal lades op…

Heldigvis er det en operation der er både hurtig og nem – når bare man ved hvad man skal gøre, derfor viser vi dig hvordan!

Du skal bruge følgende

Sådan gør du

I hvert skiftegreb sidder ét CR2032 knapcelle-batteri, batteriet er gemt under skiftegrebet og man skal defor lige trække hoodsene/grebsgummiet tilbage for at kunne komme til.

Under grebet er en lille holder som løsnes med en mønt, på siden er vist hvor meget den skal løsnes for at være åben. I denne plastholder sidder CR2032 batteriet, fjern dette og udskift med et frisk batteri – bemærk at + siden skal vende mod +’et i batteriholderen.

Sæt batteriholderen på plads og spænd den fast med mønten igen – denne gang bare modsat. Sørg for at holderen sidder ordentlig fast, så der ikke kan komme fugt og skidt ind i holderen.

Træk nu grebsgummiet tilbage på plads og tjek at skiftegrebet fungerer – der er intet der skal parres eller lign. efter batteriskifte, så alt skulle gerne virke med det samme.

Tip: Gør dig selv den tjeneste at skifte batteri i begge greb på én gang, så du ved du har helt friske batterier!

Mere fra Noel Juul Christensen
Singles Day – gør et kup hos Cykelpartner.dk
Singles Day er stadig et nyt fænomen i Danmark, mens det i...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.