Lav dine egne klistermærker til cyklen

Vil man gerne sikre sig at ens cykel skiller sig lidt ud fra mængden, så kunne det måske være en idé at lave sine egne klistermærker for at “customize” cyklen, hvad enten der er tale om en klassisk racer eller en MTB. Faktisk vil man kunne pakke en cykel fuldstændigt ind i klistermærker og folie, så den får et helt andet udseende – og den helt store fordel er at når eller hvis man bliver træt af designet, så fjerner man blot klistermærker eller folien.

Det kan også være man blot ønsker at lave sine egne navne-stickers med navn og evt. ens klubnavn, på den måde er cyklen let genkendelig og ved løb og andre arrangementer kan konkurrenterne se hvem man er og hvilket team man kører for. Der findes flere forskellige udbydere der laver disse stickers i et præ-defineret design, eksempelvis BikeStickers.dk og Allbike.dk, men måske vil man gerne have sine helt egne stickers med klubbens eller teamets logo og eget design

Der findes ligeledes en række forskellige udbydere af “custom” klistermærker på nettet, én af dem er Autostickers.dk. På Deres webshop finder man alt hvad der kan klæbe på køretøjer, både streamers, klistermærker, folie og lign. Alle de produkter der er beregnet til biler, vil naturligvis også kunne bruges på cykler, hjelme og hvor man ellers kunne finde på at “customize” sit gear med klistermærker.

AutoStickers.dk kan man naturligvis uploade færdige designs, men der er også fri adgang til et online designprogram kaldet “Creatify” hvor man kan lave sit helt eget design direkte på webshoppen. Alle klistermærker, streamers og lign., kan bestilles i mål så de passer til det enkelte projekt, men får man lavet navne-stickers vil jeg klart anbefale at man bestiller dem i hele ark.

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Giant Neos GPS
Markedet for cykelcomputere med GPS er herhjemme ret domineret af Garmin, men...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.