MTB Harzen skifter navn og opkøber konkurrent

MTB Harzen, drevet af Martin Nørris, har nu officielt skiftet navn til MTB Travels og i samme ombæring opkøbt konkurrenten hvis navn lå meget tæt op af det gamle, nemlig MTB i Harzen.

Vi besøgte MTB Harzen endnu engang her i efteråret og da var der allerede tale om et navneskifte. Det var nødvendigt i forbindelse med at de ikke længere var fokuserede på MTB oplevelser i Harzen, men også var startet op i Malaga og havde planer om at tilbyde ture i Tjekkiet og Østrig, planer der nu føres ud i livet og medfører et naturligt navneskifte der også klinger bedre rent internationalt.

Sammen med navneskiftet har MTB Travels offentliggjort at de har opkøbt og overtager konkurrenten MTB i Harzen, planen er dog at drive dette videre under samme koncept, dog nok med lidt naturlige justeringer.

MTB Travels tilbyder nu MTB rejser til følgende destinationer:

  • Harzen, Nord & Syd: Fra april til oktober
  • Magala. Hele året rundt
  • Tjekkiet: Maj til september
  • Østrig: Maj til august

Med andre ord er der mulighed for MTB oplevelser hele året rundt og på flere spændende destinationer, fælles for alle destinationer er at der er rig mulighed for unikke oplevelser, super forplejning og danske guider!

Læs meget mere på MTB-Travels.dk

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.