Must-have i sadeltasken

sadeltaskeHvad enten man har anskaffet sig en racercykel eller en MTB, har man brug for at have nogle småting med på farten og her er en sadeltaske næsten uundværlig. I den kan man gemme alle de småting man ikke har brug mens man cykler, men som man alligevel ikke kan/bør undvære på en længere cykeltur.

Der findes et hav af forskellige sadeltasker og modeller samt typer går vi ikke i dybden med her, vi kommer blot med Vores forslag til hvad der bør være i en sadeltaske.

  1. Multitool, uundværlig hvis noget skal strammes, løsnes, justeres eller lign.
  2. Lappegrej
  3. Dækjern
  4. Evt. ekstra cykelslange
  5. Evt. CO2 patron til cykelpumpe

Hvad har du i DIN sadeltaske? Del gerne dine forslag i kommentarfeltet nedenfor.

Mere af Noel Juul Christensen

Wattmåler med indbygget tracking

4iiii har netop annonceret at deres Precision og Podium wattmålere nu også...
Læs mere

1 kommentar

  • Hej Noel
    Jeg har gennem flere år kørt med en lille lynlåspose i min sadeltaske hvor jeg har en 100 kroneseddel i, den kan rede dagen på specielt de lange ture, hvor en kop kaffe, en is, en sodavand kan rede rede turen hjem. De dage hvor vinden bare er betydelige hårdere end forventet ved opstarten, eller de dage hvor regnen begynder at sile ned på halvvejen, så kan en kop kaffe rede dagen, træningen eller et sukker tilskud fra den lokale bager. Desuden har jeg altid en kædesamler og et led med, samt 2 strips. 2 slanger, dækjern og et multitool. på min flaskeholder er der monteret 2 co2 patroner og en pumpe og sidst men ikke mindst en geltube med energi.
    Langt de fleste ture jeg kører er på + 80 km.og mange gange + 120 km. Så det er mange års erfaring som får mig til at pakke min taske på den måde. Selvfølgelig har jeg også altid en telefon med på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.