Ny Performance og Discover tasker fra PRO

Pressemeddelelse

  • Performance serien for landevejsrytter, Discover Team serien for gravel entusiasterne
  • Sadel og rammetasker til opbevaring af dine ejendele

En gang imellem er det svært at forberede en tur – selv de mindste eventyr kan skabe stress. Hvad hvis jeg punkterer? Hvad hvis jeg bliver sulten? Hvad hvis min telefon løber tør for strøm. Er der plads til mit stormkøkken? Heldigvis har PRO dig dækket ind med deres nye tasker.

Discover serien

Discover Team styrtaske/PRBA0066), Rammetaske (PRBA0069) og saddeltaske (PRBA0068) er perfekte for at opdage friheden ved bikepacking.

PRO Dicover Team lille styrtaske. Beregnet til at bruges alene på kortere ture, eller i forbindelse med 8-liter versionen til længere ture. Taskens kapacitet er 2 liter, fordelt på flere lommer og en ydere lomme. Tasken er lavet af vandtæt materiale, med vandtætte sømme.

Højdepunkter inkluderer: Vandtæt konstruktion, Vandtætte sømme og lynlås, justerbar velcro sikrer god montering, refleksive detaljer for øget synlighed, flere lommer og en sidelomme, rem til montering af forlygte.

PRO Discover Team lille ramme-taske. Denne smarte taske som passer indenfor trianglen i rammen, er tilpasset kortere ture. Kapaciteten på 2.7 liter og brede velcrobånd er kompatibel med de fleste rammer, afhængig af affjedring og lokation for flaskeholder. Discover Team lille rammetaske er konstrueret fra vandtæt materiale og vandtætte sømme for at holde dine ejendele tørre under bikepacking eventyret.

Højdepunkter inkluderer: Vandtæt konstruktion med en kapacitet på 2.7 liter, vandtætte sømme og lynlås. Justerbare velcrobånd for optimal fastmontering på flere størrelser af cykler. Refleksive detaljer for øget synlighed

PRO Discover Team saddeltaske. Designet til at holde de ejendele du mest sandsynligt skal bruge til et gravel-eventyr. Så som punkteringskit, ekstra slanger og et multiværktøj. Den kan fyldes op og blive sidende på din gravelcykel så den er klar når du skal bruge dens indhold. Takket være dens vandtætte konstruktion og roll-style lukkesystem forbliver indholdet tørt og kan pakkes ned til en mindre størrelse hvis du ikke behøver det hele af kapaciteten på 600ml.

Højdepunkter inkluderer: 600ml Kapacitet, Vandtæt konstruktion, Roll-style lukke system, justerbare velcrobånd til montering på alle sadeltyper, refleksive detaljer for øget synlighed.

Performance serien

I performance serien tilbyder med de fire saddeltasker (PRBA0071/72/73/74) et bredt valg af størrelser og PRO Tool Wrap (PRBA0067), kan tages med på turen, eller blive liggende i værkstedet.

PRO Performance lille/medium/stor/XL saddeltaske, gør det muligt at opbevare dit essentielle værktøj, så som multiværktøj og lappekit i en robust saddeltaske som er bygget til at holde. Takket være den stærke lynlås og 420D Nylon konstruktion, giver Performance saddeltasken en holdbar opbevaringsmulighed til alle dine behov. Taskerne tilfredsstiller alle sammen fra dem der kun skal have plads til det vigtigste, til dem der vil have plads for at kunne løse enhver situation.

Højdepunkter inkluderer: Robust 420D Nylon konstruktion med stærke lynlåse, Universal sadel kompatibilitet takket være Velcrobånd, Refleksive detaljer, Størrelser:400ml, 600ml, 1L, 2L.

PRO Performance Tool Wrap er til stilfuld opbevaring for alle dine on-bike værktøj og tilbehør. Pak en minipump, multiværktøj, to dækjern, ekstra slange og CO2 beholder med lethed. Hvert værktøj har hver sin lomme og takket være den robuste 420D Nylon konstruktion og universelt kompatible velcrobånd vil den ikke kun monteres på enhver saddel, men den vil kunne sidde der i flere år fremover.

Højdepunkter: Simpel on-bike opbevaring for essentielle verktøj, ”Wrap” design, Let og kompakt, Universel saddel kompatibilitet, Refleksive detaljer, Rem til montering af baglygte.

Uanset hvilket retning du vælger, vil PRO’s nye Discover og Performance tillade dig at opgradere og overgå dig selv i 2022.

Mere af Noel Juul Christensen

Test: Garmin Edge Explore

Tilbage i sommers præsenterede Garmin den nye Edge Explore, en cykelcomputer med...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.