Nyhed: Garmin EDGE 530 og 830

Garmin har netop præsenteret to nye GPS-cykelcomputere der, forventeligt, er navngivet EDGE 530 og EDGE 830, de skal dermed afløse de enormt populære EDGE 520 og EDGE 820.

EDGE 530 og EDGE 830 er grundlæggende identiske, forskellen ligger primært i touchskærmen på EDGE 830, hvor man må “nøjes” med en almindelig skærm og fysiske knapper på EDGE 530 – prisen er til gengæld også væsenligt lavere!

Garmin EDGE 530

EGDE 530 og EDGE 830 byder bl.a. på endnu mere træningsdata, som naturligvis kan uploades direkte til Strava, TrainingPeaks og lign., eksempelvis er det nu muligt at se hvordan din krop akklimatiseres til varmen, du kan registrerer ernæringsindtag og meget andet.

Garmin EDGE 830

For mountainbikeren er der også nye, og ret banebrydende features, bl.a. kan den nu registrerer antal hop, længden på disse, “hang time” og meget mere – nu er det ikke nok med en have KOM’en på segmentet, nu bliver “hang time” pludselig også en faktor! Kortet har også fået en opgradering så det nu er endnu nemmere at finde MTB stier/spor når man er på ukendt grund.

Begge enheder understøtter naturligvis også hændelsesregistrering, interval-træning og meget meget mere.

Pris og tilgængelighed

Garmin EDGE 530: 2499,-
Køb Garmin EDGE 530

Garmin EDGE 830: 3199,-
Køb Garmin EDGE 830

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.