Nyhed: Garmin Edge Explore 820 – GPS-cykelcomputer til turcykling

Pressemeddelelse: Eventyrere og turcyklister, gør jer klar til outdooroplevelser med Edge Explore 820, den kompakte cykelcomputer til dig, der ønsker komfort og omfattende navigation på din næste tur. Med kapacitiv touchscreen og sving-for-sving-GPS-navigation på og uden for vejene. GroupTrack giver mulighed for gruppesporing, så du ved, hvor dine cyklevenner er, selv når gruppen ikke er samlet. Med adgang til en række connectede funktioner som Smart Notifications og tilpassede apps og widgets fra Connect IQ™. Inklusive indbygget registrering af uheld og kompatibilitet med Varia™ Rearview cykelradar for øget cyklistopmærksomhed.

Hovedfunktioner

  • GroupTrack: Giver mulighed for gruppesporing, så du ved, hvor dine cyklevenner er, selv når gruppen ikke er samlet.
  • Touchscreen med høj opløsning: Let og kompakt med 2,3″ kapacitiv touchscreen med høj opløsning, som kan betjenes med handsker, og når den er våd.
  • Garmin Connect IQ™: Tilpas din enhed med gratis downloads af apps og datafelter fra Connect IQ.
  • GPS + GLONASS + højdemåler: Hold øje med hvor hurtigt, hvor højt og hvor du har kørt med indbygget GPS, GLONASS og højdemåler, så du kan få de mest nøjagtige turdata, uanset hvor din tur går hen.
  • Navigations-funktioner: Forudindlæst Garmin Cycle Map med sving-for-sving-navigation. Inkl. rute- og rundtursplanlægning på enheden.
  • Connectede funktioner: Inkl. automatiske uploads, live tracking, send/modtag baner, deling på sociale medier, lydalarmer og vejr. Modtag Smart Notifications om sms’er og opkald på skærmen.
  • Registrering af uheld: Integreret accelerometer for registrering af uheld, som automatisk eller manuelt sender din position til en nødkontakt, hvis du kommer i vanskeligheder.
  • Cykelopmærksomhed: Par med Varia™ Rearview cykelradar for at se køretøjer, der nærmer sig bagfra og Varia Vision In-sight display for at få vigtige data uden at tage øjnene fra vejen.
    Batterilevetid: Forbedret batterilevetid for endnu længere og oplevelsesrige ture. Op til 15 timer i GPS-tilstand – og op til 50 % længere batterilevetid i den nye batterisparetilstand.

Pris og tilgængelighed

Forventes i 3. kvartal 2016
Priser fra 2949,-

Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Isadore Merino Handsker
Isadore‘s tilbehørssortiment er ikke kæmpe stort, men derimod nøje udvalgt og bestående...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.