Nyhed: Garmin EDGE Explore

Garmin har præsenteret endnu en ny cykelcomputer med indbygget GPS, modellen hedder Edge Explore og der er tale om en helt ny model, som ikke umiddelbart erstatter en eksisterende model. Explore betegnelsen er brugt tidligere, bl.a. har man kunne få EDGE 820 i en Explore udgave, fælles for dem er at de primært er til touring-brug, altså dem der har brug for kort og navigation, men hvor træningsdelen ikke er vigtig.

EDGE Explore er udstyret med en stor 3″ farveskærm, med touch naturligvis. Den har indbygget GPS og leveret med Garmin’s eget Cycle Map for navigering. Den understøtter også hele Varia-serien, så man kan bruge disse sammen med enheden. Derudover er der mulighed for LiveTrack og GroupTrack hvis man kører enten alene eller i en større gruppe.

Der er mulighed for tilkobling af ANT+ sensorer for fart, kadence, puls osv., men der er ingen inkluderet i pakken. Slutteligt er der Bluetooth, så notifikationer fra mobiltelefonen understøttes, dog må man undvære Wi-Fi. Synkronisering sker derfor via PC eller smartphone.

Pris og tilgængelighed

Priser fra 2099,-

Mere fra Noel Juul Christensen
Easy-Light UltraLED MTB 6000 – Praktisk test
Praktisk test af UltraLED MTB 6000 fra danske Easy-Light.dk. Se hvor meget lys...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.