Nyhed: JBL Reflect Aero

Med JBL Reflect Aero får du en træningsmakker, der dukker op hver gang og byder på et IP68 vandtæt og svedresistent design

JBL Reflect Aero leverer en sikker pasform og høj komfort med det ikoniske og justerbare POWERFIN design – selv ved de mest intense træningspas. ‘Check my Fit’ hjælper dig med at finde den rette pasform.

De nye earbuds kommer med den genkendelige og basfokuserede JBL Signature Sound, der gennem 6,8mm dynamiske drivere giver dig udsøgt melodisk selskab i træningscenteret, på farten eller i hjemmet.

Hvis du vil være helt fokuseret og lukke baggrundsstøj ude, kan du med et tryk aktivere True Adaptive Noise Cancelling. Et tryk mere aktiverer Smart Ambient, så du kan høre dine omgivelser og orientere dig i trafikken.

JBL Reflect Aero skruer helt op for forbindelsen, så dine earbuds er klar så snart, de kommer ud af etuiet. Med Dual Connect kan du afspille musik med kun en enkelt earbud, og så får du 24 timers batterilevetid, så du kan få mere musik ind i din dag.

Med JBL Headphones-appen kan du kalibrere dig frem til det perfekte lydbillede, og skrue endnu mere op for bassen, hvis standardindstillingen ikke gør det for dig. Samtidig byder JBL Reflect Aero på håndfri betjening gennem stemmestyring med Amazon Alexa og Google Assistant.

JBL Reflect Aero er designet med fokus på holdbarhed og bærer også præg af HARMANs seneste tiltag inden for bæredygtighed, hvor etuiet består af 54 % mindre plastik sammenlignet med forgængeren. JBL Reflect Aero kommer også i JBL’s seneste miljøvenlige indpakning og er nu tilgængelig i blå, sort og hvid fra JBL.com for 1.199,00 DKK, en udgave i farven mint følger i august.

JBL Reflect Aero egenskaber:

  • JBL Signature Sound
  • Op til 24 timers afspilningstid (8 timer i earbuds og 16 timer i etuiet)
  • 6.8mm dynamiske drivere
  • 6 mikrofoner med teknologi der fjerner baggrundsstøj og lyden af vinden
  • True Adaptive Noise Cancelling med Smart Ambient
  • Justerbart POWERFIN-design for en sikker pasform
  • Stemmestyring med Amazon Alexa og Google Assistant
  • IP68 certificeret for vand- og støvtæthed
  • Tilpas betjeningsmulighederne via JBL Headphones-appen

Pris og tilgængelighed

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
5 billige opgraderinger til din MTB
Mangler en en gave til mountainbikeren der har alt, eller trænger din...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.