Nyhed: Noutron Athlete Bar til restitution

Vores Århusianske venner fra Noutron har for ganske nyligt lanceret deres Athlete bar, en restitutions bar kan indtages umiddelbart efter træning eller løbende under de helt lange træningspas.

Modsat mange af konkurrenterne så er der ikke kun fokus på protein, men på at få fyldt alle de depoter op som er godt tømte efter træning. I praksis betyder det at du i baren finder både protein, fedt, salt, sukker og ikke mindst collagen som har en særlig evne til at genopbygge vores knogler, sener og muskler.

Athlete Bar fås i 2 smagsvarianter, Salted Caramel og Crispy Chocolate – begge kommer i 55 gram udgaver. Jeg har smagt begge varianter og må erkende at det er den absolut mest velsmagende recovery bar jeg nogensinde har smagt! Salted Caramel har en lækker salt smag som spiller godt med den søde karamel smag og Crispy Chocolate har en lækker smag af chokolade, begge er naturligvis overtrukket med chokolade. De er nemme at spise og ikke så “seje” som andre recovery/proteinbarer – så det er faktisk en rigtig lækker snack som man kan se frem til, efter træning! Noutron anbefaler indtagelse op til 30 minutter efter endt træning, eller under længere træningspas.

Prøv dem – jeg tør godt love du ikke bliver skuffet!

Pris og tilgængelighed

Pris: 25,-

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Kom godt igang med Zwift
Virtuel træning bliver stadig mere populært og særligt i efterårs og vinterperioden...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.