Nyhed: Noutron Energy Gel

Vores lokale venner fra Noutron har for kort tid siden udvidet deres, ret begrænsede, sortiment med en Energy Gel. Der er pt. 2 smagsvarianter og det er de samme som vi finder i deres Premium Endurance energipulver, nemlig ananas og min personlige favorit – lime.

Thien og det øvrige team bag Noutron har en meget videnskabelig tilgang til udviklingen af produkter, samtidig ønsker de at teste produkter grundigt i praksis inden lanceringen. Det betyder at der ikke væltes nye produkter ud, men at de produkter der kommer ud er gennemtestede og godkendt af de tilknyttede atleter der hjælper til ifm. produktudviklingen.

Energy Gel’en har været længe undervejs og er en naturlig udvidelse af sortimentet der nu dækker energipulver, recovery bar og gel’er.

Én gel inderholder 50 gram, heraf 30 gram kulhydrater og emballagen er velkendt med en lille snip øverst der kan rives/bides af, så indholdet nemt trykkes ind i munden.

Konsistensen er ét af de steder hvor denne Energy Gel skiller sig mest ud, for den er meget tyndflydende og dermed super nem at dosere og få ned. Mange geler har en tyk konsistens og det betyder at de skal skylles ned med væske, det er slet ikke nødvendigt her.

Fælles for alle Noutron’s produkter er brugen af forskellige sukkertyper – samt naturlige ingredienser, det gør sig også gældende i de nye Energy Gel’er.

Udover at være nem at åbne og nem at få ned, så smager Noutron Energy Gel også rigtig lækkert. Jeg har prøvesmagt Lime udgaven som har en god limesmag, uden den bliver for kraftig eller syntetisk. Ydermere har jeg ikke oplevet at få ondt i maven eller lign. og det er ligeledes et kæmpe plus!

Eneste minus set med mine øjne er prisen der pt. er 300,- for 12 stk., altså en stykpris på 25,- Det er i den høje ende for en energi gel, men omvendt får man her en lækker og velsmagende gel med naturlige ingredienser, udviklet til at få dig til at yde dit allerbedste!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 300,- for 12 stk.

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
ThermaCELL Varmesåler Unboxing (Dansk)
Unboxing, første indtryk og en kort gennemgang af ThermaCELL’s varmesåler der er...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.