Oplev nye ruter med Edge Explore 2 serien fra Garmin

Brugervenlige GPS-cykelcomputere introducerer nye eBike-funktioner og Edge Power Mount, så cyklister konstant kan oplade deres enhed, mens de kører.

Garmin® International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), annoncerede i dag Edge® Explore 2 og Edge Explore 2 Power Mount Bundle, pålidelig og nem-at-bruge GPS-cykelnavigator, der vil guide ryttere gennem deres næste eventyr. Edge Explore 2 har op til 16 timers batterilevetid ved krævende brug og op til 24 timer i batterisparetilstand, og er forudindlæst med intuitive Garmin-cykelkort med høj kontrast, så ryttere kan se populære veje og stier, områder med tung trafik og søgbare interessepunkter – alt sammen fra en 3-tommer touchscreen, der er responsiv og let at læse under alle køreforhold. Hvad mere er, lader det nye Edge Power Mount, der følger med Edge Explore 2 Power, eBike-ryttere lade deres Edge på farten.

“Uanset om du er en afslappet cykelrytter, eBike-rytter eller noget derimellem, er Edge Explore 2 serien klar til, hvor end vejen tager dig hen,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Disse GPS-cykelnavigatorer, der er enkle at sætte op og klar til brug lige fra kassen, samt kan prale af højkontrastkort og nye eBike-funktioner, hvilket gør dem til den perfekte ledsager til din næste tur.”

eBike kompatibel

eBike-ryttere, der bruger deres kompatible eBike2 og Edge Explore 2, vil se en dedikeret eBike-statusskærm, der viser batterilevetid og modtager også navigationsvejledning og advarsler baseret på batteristatus, hjælpeniveau og den forudplanlagte rute. Plus, det nye Edge Power Mount – inkluderet i Edge Explore 2 Power – lader konstant ryttere oplade deres cykelcomputer3 med deres kompatible cykel1, så de kan holde fokus på deres eventyr (eBikes kræver et separat kabel).

Kort, ruter og mere

Uanset hvor det næste eventyr fører hen, vil Edge Explore 2 hjælpe med at holde ryttere på sporet.

  • Forudindlæste køreprofiler, inklusive vej, terræn og indendørs er klar til brug lige ud af kassen.
  • Kør som en lokal med højkontrast, køretypespecifikke kort, der bruger Trendline™ popularitetsruteplanlægning baseret på milliarder af km af køredata, som andre brugere har uploadet til Garmin Connect™. Ryttere kan se populære veje og stier, områder med tung trafik og søgbare interessepunkter lige på deres Edge.
  • Opret baner gennem Garmin Connect appen, Strava, Komoot og mere og synkroniser dem hurtigt til Edge.
  • Sving-for-sving-navigation og advarsler giver ryttere besked om kommende sving.
  • Sæt rutevejledning og notifikationer uden for banen på pause for at udforske ud over den slagne vej. Rutevejledning kan til enhver tid slås til igen for at komme tilbage til den oprindelige rute eller startpunkt.
  • ClimbPro lader ryttere se den resterende stigning og stigningsprocent, når de følger en bane, og gennemgå deres præstationer på stigningerne efter turen direkte fra cykelcomputeren eller i Garmin Connect.

Sikkerhed og sporing

Med innovative sikkerheds- og sporingsfunktioner vil Edge Explore 2 hjælpe med at give ryttere ekstra ro i sindet, mens de er ude at udforske. Når de er parret med en kompatibel smartphone, lader GroupTrack og gruppemeddelelser cyklister og deres kammerater – som også bruger kompatible Garmin-enheder – holde øje med hinanden og holde kontakten, selv når de kommer ud af syne. Hvad mere er, hvis en hændelse registreres under en tur, sender Edge Explore 2 automatisk en besked med cyklistens placering til forudvalgte nødkontakter. For at få øget selvtillid, mens du kører, er Edge Explore 2 kompatibel med Varia™-serien af cykelbevidsthedsenheder, inklusive den nye Varia RCT716 cykelradar med kamera og baglygte (sælges separat), så cyklister kan se, blive set og kontinuerligt fange videooptagelser under deres tur. Hvis en cyklist stopper for at få en bid mad eller nyde udsigten, vil den PIN-beskyttede cykelalarm give dem besked på deres parrede smartphone, hvis deres cykel er blevet flyttet.

Forbliv forbundet

Edge Explore 2 giver cyklister frihed til at gemme deres smartphone væk og nyde turen. Når den er parret med en smartphone, vises tekstbeskeder og advarsler direkte på Edge. Efter en tur synkroniserer Edge Explore 2 automatisk aktiviteter til Garmin Connect-appen, hvilket gør det nemt for cyklister at se alle deres statistikker på ét sted. Cyklister kan endda tilpasse deres enhed ved at downloade gratis datafelter, apps og widgets fra Connect IQ™-butikken.

Edge Explore 2 har en vejledende pris på DKK 2.349 og Edge Explore 2 Power Mount Bundle, med inkluderet Edge Power Mount, har en vejledende pris på DKK 3.099. Edge Power Mount kan også købes separat for DKK 1.019.4

Køb Garmin EDGE Explore 2

  • 1 Power mount kompatibel med Cannondale SmartSense-klare cykler. Ekstra kabel (sælges separat) er påkrævet til kompatible SHIMANO- og Bosch-systemer.
  • 2 Rutefunktion kræver ANT+ LEV-kompatibel eBike.
  • 3 Kompatible Edge-cykelcomputere inkluderer: Edge Explore 2, Edge 1040, Edge 1030, Edge 830 og Edge 530.
  • 4 Edge Explore 2 Power er tilgængelig i september
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Mini-test: Topeak Ratchet Rocket Lite NTX
Topeak er kendt for at lave tilbehør af høj kvalitet og deres...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.