Re:Claim – Slut med surt sportstøj!

Har du problemer med sportstøj hvor den sure svedlugt hænger i tøjet, selv efter vask – eller kommer hurtigt igen – så er der efterhånden mange produkter der er lavet til at eliminerer netop disse problemer. Én af producenterne er svenske Re:Claim som ikke laver andet end sportsvask og produkter til “opfriskning” af sportstøj.

Sortimentet består i øjeblikket af 6 forskellige produkter, en sportsvask, en sensitiv sportsvask, skyllemiddel, en rejsepakke, outdoor vaskemiddel og en spray der bl.a. fjerner dårlig lugt fra fodtøj. Vi har testet et udvalg af produkterne de seneste uger.

Re:Claim Original vaskemiddel

Original-versionen er til traditionel maskinvask og erstatter vaskepulveret. Vaskemidlet er udviklet i Sverige og formlen er udviklet med henblik på at eliminerer svedlugten og opfrisker sports eller arbejdstøjet. Det fungerer rent praktisk ved at vaskemidlet nedbryder de molekyler som skaber den dårlige lugt.

Vaskemidlet kan bruges fra 30-60 grader og til både bomuld og syntetiske materialer og i flasken med 500 ml. er der til ca. 10 vaske. Anbefalingen vil derfor nok være at benytte Re:Claim når der er problemer med lugten og så ellers vaske i det normale vaskemiddel derimellem, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse at vaske flere gange om ugen med et special-vaskemiddel som Re:Claim.

Original udgaven er testet over et par uger og det har en god evne til at fjerne “sur lugt” i sportstøj der bliver brugt godt, særligt her efter en vinterperiode hvor der er blevet kørt en del indendørs på hometrainer og tøjet bliver noget mere gennemblødt af sved end normalt. Der er en behagelig, men dog stadig tydelig, duft af parfume efter vask.

Pris: 99,-

Re:Claim Sensitive vaskemiddel

Sensitive udgaven af vaskemidlet har samme egenskaber som Original, dog er den helt fri for parfume og farvestoffer – hvilket gør den oplagt til dem der har forskellige former for allegier. Virkningen er næsten lige så god som i Original, men tøjet har ikke helt samme kraftige duft som ved brug af original. Hvis man ønsker at undgå parfume og farvestoffer er det dog et godt kompromis.

Der er ligeledes 500 ml. i flasken, hvilket svarer til ca. 10 vaske.

Pris: 99,-

Re:Claim skyllemiddel

Udover traditionelt vaskemiddel, så har Re:Claim også et skyllemiddel der fungerer som tradionelt skyllemiddel, altså sammen med traditionelt vaskemiddel. Det har samme egenskaber som vaskemidlet, altså at nedbryde de molekyler der giver dårlig luft.

Det giver tøjet en “opfriskning” og efterlader det med et let duft – samtidig med at det forhindre statisk elektricitet som kan være et problem med sportstøj af syntetisk materiale.

Flasken indeholder 500 ml. og dette rækker til ca. 10 vaske.

Pris: 99,-

Re:Claim Spray

Spray er et produkt der er velegnet til at fjerne dårlig lugt fra bl.a. fodtøj og det er meget effektivt da det, som de andre produkter, nedbryder de molekyler som giver den dårlige lugt. Man fjerner blot sålen fra skoene, giver den et par spray og det samme indvendigt i skoene, herefter lader man dem tørre og herefter bør den dårlige lugt være elimineret. Jeg har selv testet den med almindelige træningssko og cykelsko og det virker altså! Der er ikke blot tale om en parfumeret “camouflering” af lugten, men en reel nedbrydelse – som gør at resultatet varer ved i nogen tid, inden der er behov for at bruge sprayen igen.

Perfekt til de sko der lugter så meget at de er på vej i skraldespanden, eller til de sko som du ikke må få med indendørs fordi konen eller kæresten synes de lugter!

Pris: 99,-

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.