Shimano lancerer nye udgaver af XC cykelsko

Pressemeddelelse

Som følge af den store TV-dækning denne sommer, er cross-country (XC) løb blevet højprofileret, og det er med rette. XC-ryttere skal ikke kun have den samme aerobe kapacitet som verdens bedste landevejsryttere, de skal også have cykelkontrollen og koncentrationen til at navigere forhindringer, ofte i suboptimale forhold, og normalt mens deres puls er helt oppe i den røde zone.

I forhold som disse kan selv den mindste malplacerede ting være en uønsket mental distraktion. Det er derfor Shimanos XC9 pro niveau race sko, eller XC7 og XC5 race-inspirerede sko, giver avancerede funktioner så du kan lægge dit fokus det rigtige sted, uanset om det er på World Cup banen, eller dit lokale spor i skoven.

S-PHYRE XC9

S-PHYRE XC9 sko bringer en kompromisløs holdning til cross-country og cykelcross med vores letteste konstruktion nogensinde, kombineret med vores proprietære SHIMANO ULTREAD XC gummi ydersål, tekniske mønster og mulighed for at tilføje talonformede metalpigge (inkluderede), for ultimativt greb til løb.

Skoene kommer med to BOA®Li2 lavprofilsskiver for hurtig og præcis micro-indstilling med en justerbar powerzone snørebånd guide for at holde foden sikkert på plads. Plus en tætsiddende mikrofiber læderomslag med ventilationsperforeringer for at bringe en tilpasning med optimal ydeevne for løbssucces.

Andre funktioner inkluderer carbon sål, ekstern hælskål, funktionsspecifikke zoner og hårdere SPD monteringsbeslag, som alle hjælper mod målet med optimal kraftoverførsel. Og når du er færdig med din tur, kan du stole på at Silvadur anti-bakterielle behandling, som også var en funktion i den tidligere XC9 sko, undgår at skoene lugter. Det fungerer med hjælp af sølv ioner som aktiveres når fødderne sveder.

Den nye XC902 kommer i hvid, sort eller blå, i standard pasform (str. 36-48, halvstørrelser 39-47) eller bred pasform (str. 38-48, halvstørrelser 39-47). Vægten er 296g (størrelse 42)

XC7 og XC5

Den nye Shimano XC7 (SH-XC702) en konkurrenceklar sko som tager sit DNA fra S-PHYRE SH-XC902, hvor XC5 (SH-XC502) stadig leverer høj ydeevne med fokus på mere allround kørsel. XC7 bringer det samme omslag som gør at pasformen er perfekt, denne gang lavet af syntetisk læder og letvægts mesh/TPU kombination. To BOA L6 skiver sørger for fastspændingen af powerzone snørebåndene.

Den proprietære ULTREAD XC gummi ydersål, igen med valgfrie pigge (inkluderede) og carbon mellemsål, giver mere fleksibilitet end S-PHYRE XC9, med 9 ud af 12 på stivheds-skalaen. Hælskålen skiller sig også ud fra XC9 med en integreret hælskål.

Den nye XC7 er tilgængelig i rød, sort eller hvid i standard pasform (str. 38-50, halvstørrelser 39-47) eller bred pasform (str. 38-50, halvstørrelser 39-47). Vægten er 320 (størrelse 42).

XC5 Inkluderer også ULTREAD XC ydersålen med valgfrie pigge (købes separat), men denne gang kun med en enkelt BOA L6 skive, med en velcro rem for ekstra stabilitet. Mellemsålen i glasfiber kommer med en stivhedsindeks på 7 ud af 12. Denne gang er hælskålen undladt, hvilket hjælper XC5 til en lav vægt på kun 300g (str. 42).

Den nye XC5 er tilgængelig i mosgrøn, sort eller blå i standard pasform (str. 38-50) eller bred pasform (str. 38-50). Der er også en version designet til kvinder i grå og hav-grøn (str.36-44).

Alle XC-sko er kompatible med Shimano’s SPD pedaler, som PD-M9100 eller PD-M8100 og forventes tilgængelige i butikkerne til vinteren 2021.

Vejledende udsalgspriser

  • XC9: 2 899 DKK
  • XC7: 1 699 DKK
  • XC5: 1 199 DKK

Køb Shimano cykelsko

Dette indlæg er tagget med
, , , ,
Mere af Noel Juul Christensen

Guide: Brug af momentnøgle til cykel

Er man typen der gerne selv vil kunne skrue lidt på sin...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.