Test: AGU Summerday Seamless Undertrøje SS


Jeg er typen, der altid kører med en tætsiddende isolerende t-shirt som inderste lag. Jeg har flere i polyester, og de fungerer som de skal. Men de er en del tykkere end denne. og det betyder også, at de bliver tunge og ikke mindst kolde, når jeg holder pause.

Summerday seamless undertrøje ss er som navnet antyder udviklet til sommerkørsel og til at holde dig kølig og tør under solens stråler, og det gør den, men jeg synes faktisk, at den også i kombination med mit øvrige vintertøj fra AGU, yder mig den isolering jeg ønsker af overkroppen/torso i den kolde tid også. Og så bliver den ikke våd og dermed jeg kold, når jeg stopper, da det er en netundertrøje.

Summerday seamless undertrøje SS er unisex – og denne gang er det rigtigt, at det ikke betyder noget, at være en smallere kvinde om livet end de fleste mænd. Undertrøjen er elastisk og så tilpas lang, at den får godt fat om hofterne og ikke giver bøvl med at ville krybe op af ryg og mave, uden at være for lang, så den giver bøvl med at få ned i bukserne.

Undertrøjen er sømløs, og jeg har ikke oplevet, at der er antræk til gnavemærker – heller ikke selvom, jeg har cyklet med tung rygsæk. I øvrigt har jeg brugt den til løb, hvor risikoen for friktionsmærker er større, og der har den også kun efterladt komfort og varme. Og det helt uden at ubehagelige lugte, da den benytter sig af permanent polygiene for at holde sig frisk.

Konklusion

Summerday seamless undertrøje ss koster 349 kr., og for de penge har jeg fået mig en god tæt makker – året rundt faktisk.

Funktionalitet 9
Pasform og komfort 9
Design 9
Pris 9
9
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Trine Balskilde Stoltenborg
Test: AGU Tight II Essential Windproof til damer
Et par stramtsiddende tights, der ikke strammer. Det gør dem til det...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.