Test: AGU Tight II Essential Windproof til damer

Et par stramtsiddende tights, der ikke strammer. Det gør dem til det perfekte valg til dig, der gerne vil undgå cykelbukser med seler men alligevel gerne vil have et par cykelbukser, som bare sidder, hvor du trak dem op og ikke bevæger sig rundt under din cykeltur. Jeg foretrækker selv seleløse cykelbukser, da jeg gerne cykler så langt og drikker så meget, at jeg oftest skal tisse undervejs. Og nu det er vinter, som bukserne er til, er det ekstra ubelejligt at skulle smide overtøjet derude for at nå til tissepositionen for kvinder.

Vindstopper omkring knæ og øvrige forside yder mig den beskyttelse mod vinden, jeg ønsker – til dels for ikke at fryse, til dels for ikke at slide på mine led unødvendigt med afkølingen. Stoffet er vandafvisende, så det kan modstå en kort regnbyge, det hjælper mig også til at holde komfort og varme.

Puden er lige i det største for mig – men jeg har også mest kørt i tribukser for at kunne skifte uden tøjskifte til løb mv. Den er dog uden nævneværdige syninger, så den skal klart have en chance, om det ikke bare er et spørgsmål om tilvænning. Puden giver hverken gnavsår eller efterlader mig med ondt i røven.

Produktet er til min store begejstring lavet af 100 % genanvendt Greensphere-polyester og samtidig af høj kvalitet, så jeg har en klar formodning om, at det kommer til at holde til endnu flere ture i al slags koldt vejr og mudder og til mange omdrejninger i vaskemaskinen.

Konklusion

AGU Tight II Essential Windproof er et godt kvalitetsbevidst og cykellækkert stramtsiddende valg til skarp pris på 799 kr., hvor du samtidig med miljøbevidsthed får høj grad af komfort med vindstopper og vandafvisende effekt.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 799,-

Funktionalitet 9
Pasform og komfort 8
Design 9
Pris 8
8.5
Tags fra indlægget
,
Mere fra Trine Balskilde Stoltenborg
Test: ES16 ENZO cykelbrille med fotokromisk linse
Jeg har nyligt fået muligheden for at prøve ES16 Enzo cykelbrille, der...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.