Test: AGU Trend CamoTile jersey

Fra Hollandske AGU har vi efterhånden testet en del forskellig cykeltøj, også fra Trend-serien som er en “Limited Edition” af cykeltøj der er lavet af materialer fra Italien og Spanien og produceret i EU.

Vi har testet Trend CamoTile her over sommeren.

Design og detaljer

Trend CamoTile er en klassisk jersey med korte ærmer. Den er udført i 100% polyester, som gør den åndbar, let og så tørrer den lynhurtigt. “Camo”-designet går igen over hele trøjen og vil helt sikkert være en smagssag – personligt kan jeg godt lide det, særligt til mountainbike-brug.

Foran har den en gennemgående lynlås fra YKK der laver nogle af de bedste og mest holdbare lynlåse. Der er en lille snip øverst ved hagen der forhindre lynlåsen i at “skarve” i halsen eller hagen.

Ærmerne er med laserskårne afslutninger for en tæt pasform og ærmerne er lavet i et mere luftigt mesh-materiale for optimal ventilation og åndbarhed.

I livet er den klassiske elastik der holder trøjen på plads, indvendigt er denne med silikoneprint som skal forhindre trøjen i at glide op under brug.

Trøjen er, som de fleste andre jersey’er, udstyret med 3 ryglommer. Her kan man opbevare energi, pumpe, slange og hvad man nu ellers måtte have med på cykelture. Lommerne er rimelig dybe, men stadig nemme at komme til – jeg savner dog igen en lille lomme med lynlås-lukning til opbevaring af smartphone, nøgler eller noget helt tredje.

Jersey’ens pasform er ret afslappet, så her henvender den sig nok mest til motionisten der ikke ønsker en helt tight pasform. I vanlig stil er den lidt længere bagtil, således at den nederste del af ryggen er dækket, selv når man indtager race-position. Den er testet i str. S, og her er rigeligt med plads til undertegnedes 67 kg. fordelt på 175 cm.

Jersey’en er testet under forskellige temperaturer og det luftige materiale gør at den egner sig bedst til brug i 15-20 grader og derover, da der ikke er megen beskyttelse mod vind og vejr i materialet. Materialet er ganske lækkert, den sidder fint på kroppen og åndbarheden er også glimrende.

Konklusion

Trend CamoTile er en klassisk jersey med enkelte detaljer som gør den skiller sig lidt ud, nemlig de laserskårne afslutninger ved ærmerne samt brugen af YKK lynlås.

Derudover er det en ret “basic” jersey i god kvalitet og et, efter min mening, ret lækkert design! Jeg savner dog stadig en lille lomme bagpå med lynlås, til at opbevare smartphone, nøgler eller noget helt tredje.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 499,- / Set til 429,-

7 Funktionalitet

7 Pasform

9 Design

7 Pris

7.5
Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Noel Christensen

Denver SW-450 Unboxing

Unboxing af Denver SW-450, et smartwatch med IPS touchskærm og et sporty design.
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.