Test: AGU Trend Hexa Camo Jersey

Samlet karakter

Hollandske AGU laver cykeltøj til den typiske motionist, altså ham eller hende der ønsker god kvalitet til en rimelig pris, uden alt for mange dikkedarer – Trend Heza Camo Jersey er ikke undtagelse, med en pris på under 500,- for en kortærmet jersey.

Design og detaljer

Trend Hexa Camo er en del af Trend-serien og den fås i en sort (Som her) og en grøn udgave.

Jersey’en er udført i 100% polyester, hvilket er med til at gøre den super åndbar, samtidig med at materialet tørrer lynhurtigt. Materialerne kommer fra Spanien og Italien og jersey’en er ligeledes produceret i EU. Jersey’en er med gennemgående lynlås foran, og denne er med “flap” øverst der gør at lynlåsen ikke skarver i halsen eller hagen under brug. Lynlåsen er iøvrigt fra YKK der laver nogle af de mest holdbare lynlåse på markedet.

Der er flere fine detaljer på Trend Hexa Camo, bl.a. er der laserskårne afslutninger ved ærmerne, dette giver en “skin-tight” pasform og et clean look.

Omkring livet er er den klassiske elastikkant med silikoneprint indvendigt, så trøjen ikke kravler op under brug.

Bagpå er der 3 gode lommer som nemt rummer energi, pumpe, telefon og hvad man nu ellers måtte medbringe på mountainbiken eller landevejen, dog savner jeg her en lille lomme med lynlås til mobiltelefon, nøgler eller lign.

Jeg har testet Trend Hexa Camo Jersey i str. S og med mine 67 kg. fordelt på 175 cm. giver det faktisk en rimelig afslappet pasform, så jeg burde nok have været i en str. XS hvis jeg skulle have den tætte pasform som jeg personligt foretrækker. Derudover sidder jersey’en fint, materialet føles rart mod kroppen, ærmerne er tilpas lange og det samme er den bagtil, så den nederste del af ryggen er dækket når man indtager race-position på cyklen. Jeg har testet jersey’en under forskellige temperaturer over sommer og sen-sommeren og den gør det ganske fint – åndbarheden er glimrende og der er en nogenlunde beskyttelse mod vind og vejr, trods det lette materiale.

Konklusion

Jersey’er sælges ofte på design og pasform, for der er grænser for hvor meget teknik og detaljer man kan fylde i en jersey. AGU har her lavet en ret simpel jersey med nogle fine detaljer såsom YKK lynlås og laserskårne ærmer, hertil et ret smart grafisk print som gør at den skiller sig ud fra mængden.

Personligt havde jeg foretrukket en lidt tættere pasform og så savner jeg en lomme med lynlås bagpå, derudover er Trend Hexa Camo Jersey en ganske glimrende trøje med korte ærmer, som endda fås til en rimelig pris.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 499,- / Set til 429,-

Karakter

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.