Test: BikeBrother Team Cykeltøj (Lang)

bike-brother-outfit-01

BikeBrother er et dansk firma der producerer cykeltøj i høj kvalitet til billige penge, oplagt til motionister og andre der måske ikke ønsker at starte ud med den helt store investering i cykeltøj. BikeBrother har et ret omfattende program bestående af alt fra handsker, til jakker, cykelshorts og trøjer, bandnaaer og meget andet.

Vi har testet deres Team cykeltøj med lange ben og lange ærmer, da dette sæt matcher årstiden. Sættes fås naturligvis også i en “kort” udgave som evt. kan kombineres med løse ben og ærmer.

bike-brother-outfit-03

BikeBrother Team trøje med lange ærmer

Trøjen er udført i 100% polyester med en glat, blank overflade i sort med hvide striber ned af siden og på ærmerne. Indvendigt er stoffet hvidt og med en dejlig blød overflade gør den den behagelig at have på.

Trøjen har en lille hvid krave og gennemgående lynlås, på brystet er et BikeBrother logo og det samme logo går igen på bagsiden, bare i et lidt større format. Nederst er der 3 lommer, alle i fornuftig størrelse hvor man ex. kan opbevare snacks, lille cykelpumpe, mobiltelefon eller hvad man nu engang har brug for at have med på farten – jeg kunne måske godt have ønsket mig at én af lommerne var med lynlås, men da de er dejligt dybe er det ikke umiddelbart et  problem med ting der ikke bliver i lommen.

Ærmerne er med elastikkant, det samme gør sig gældende i livet – her er dog ingen silikonekant til at holde trøjen på plads, omvendt har jeg endnu ikke oplevet at den er gledet op under brug, så det er tilsyneladende ikke afgørende på denne model. Trøjen er testet både på racer og MTB, hvor man på sidtnævnte ofte bevæger sig lidt mere.

Trøjen med lange ærmer er testet i temperaturer omkring 10-15 grader, både med lang og kortærmet svedundertrøje under og trøjen giver en udmærket isolering, dog kunne man godt ønske sig den havde været en tand mere åndbar, så sveden og varmen havde nemmere ved at komme igennem dette lag.

BikeBrother’s cykeltøj er normale i størrelserne, jeg har testet og brugt str. L – men str. M burde måske havde kunne have gjort det – til trods for at jeg fra ex. Craft bruger str. L. I den forbindelse blev jeg opmærksom på at BikeBrother faktisk har en ret god størrelsesguide på Deres website, så man undgår eventuelle fejlkøb.

bike-brother-team-lang-buks-03

BikeBrother Team cykelbukser med indlæg

Team Cykelbukserne fra BikeBrother har samme design som trøjen, altså blank sort stof med hvide markeringer på siden og bagpå, ganske pænt og nydeligt design. Buksen er udført i 80% polyester og 20% spandex.

Modellen er med seler, udført i netmateriale så kroppen nemmere kan komme af med varmen og det virker glimrende.

I BikeBrother Team cykelbuksen er indlæg, i form af en rimelig stor, blå, pude. Denne giver en god support og har en rigtig fin størrelse, derudover er den så tilpas blød og fleksibel at den hverken skarver eller har været generende på noget tidspunkt. Da denne model er med indlæg, behøver man ikke bruge shorts indenunder, hvilket gør buksen til et oplagt valg når temperaturen er omkring de 10-15 grader hvor det, efter min mening, er for koldt til korte ben, medmindre solen skinner fra en skyfri himmel. Man kan naturligvis også stadig vælge et par lange underbukser eller et par shorts med korte ben indenunder, hvis man har brug for lidt ekstra isolering. Indvendigt er buksen “foret” med noget der minder om blødt fleece, i et ganske tyndt lag.

bike-brother-team-lang-buks-01

I begge bukseben er der lynlås, der gør det nemmere at få bukserne af og på, da de jo sidder ganske stramt.

bike-brother-team-lang-buks-02

Materialet som buksen er udført i, har en ret imponerende evne til at holde på varmen og holde den værste vind ude, uden noget indenunder, ben, knæ osv. har en fin temperatur når buksen bruges alene, ved temperaturer omkring 10-15 grader.

 Testpersonen

  • Vægt: 70 kg.
  • Højde: 178 cm
  • Størrelse testet: L

Pris og tilgængelighed

BikeBrother forhandles eksklusivt af CykelGear.dk

Vejledende priser
BikeBrother Team cykelbukser med indlæg – 299,-
BikeBrother Team trøje med lange ærmer – 299,-

Begge modeller fås i str. S, M, L og XL.

Funktionalitet 7
Design 8
Pris 9

Karakter

8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Efterårsnyheder fra PurePower
Den danske energiproducent PurePower har for nyligt lanceret en række nye energiprodukter,...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.