Test: Camelbak Chase Bike Vest (2021)

Så fik vi igen muligheden for at teste en rygsæk fra Camelbak. Denne gang den seneste udgave af Chase Bike Vest. En mindre taske til kortere ture på mountainbiken eller gravelcyklen.

Design & Detaljer

Med sine kun 330 gram er tasken meget let. Rygsækken fås i sort og med camouflage mønster som her og kommer i en størrelse. Den er altså udført i meget lette materialer, og mesh er anvendt ved skulderstropper og hele rygpartiet.

Størrelsen på tasken er stort set den samme som sin forgænger, og det samme gælder de brede skulderstropper med praktiske lommer lige ved hånden. Genialt til mobiltelefon, snacks og multitool. Skulderstropperne kan tilpasses efter størrelse på torso og tasken holdes godt fast med to tværgående justerbare brystremme.

Tasken er generelt spækket med lommer, og man kan faktisk have meget med, sin størrelse taget i betragtning. Tasken er nemlig kun på 2,5 liter og har desuden en drikkeblære på 1,5 liter. Der er tænkt over indretningen og detaljerne i tasken, som derfor fungerer rigtig godt. Som billedet ovenover viser var indholdet på dagens 3 timers tur således, plus 1 liter i drikkeblæren – og en mobiltelefon.

Camelbaks Cruz drikkeblære:

  • Tilbyder 20% mere væske per sug.
  • Lækagesikker hætte som er nemmere at åbne og lukke.
  • Åbne/lukke håndtag for at kunne betjene drikkeslangen med en hånd.
  • Hydroguard teknologi hæmmer væksten af bakterier i drikkeblæren og slangen.
  • Bideventil forsegler sig selv efter hver tår.

Konklusion

Nu startede jeg med at skrive at det er en taske til kortere ture, men det afhænger bestemt af hvem man er. Jeg kan sagtens køre 4-5 timer med at taske af den størrelse, men vi bor jo også i et land hvor man ofte møder en bager, tankstation eller købmand – hvis drikkeblærens indhold på 1,5 liter ikke er nok! Og nogle har naturligvis brug for mere væske end andre, så det er en individuel afvejning.

Tasken sidder virkelig godt og man fornemmer den slet ikke, også ved ujævn undelag. Lommerne er nemme at betjene under kørsel, hvor jeg har energi og iPhone lige ved hånden, der skal jo skydes billeder undervejs – sådan er det…

Så alt i alt, en fremragende rygsæk til prisen.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 699,-

Funktionalitet 9
Design 9
Pasform 10
Pris 9
9.3
Tags fra indlægget
, , ,
Mere fra Jan Flinch Melsen
Med Mountainbiken til Polen/Tjekkiet
MTB Travels ved Martin Nørris har kontaktet os hos Cykelstart.dk og inviteret...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.