Test: Contigo AUTOSEAL Swish

Contigo er et firma der kun beskæftiger sig med kopper/flasker i alverdens afskygninger, bl.a. til børn, sport og til bilen. Alle med det primære formål at holde væsken i selve flasken eller koppen, når man ikke drikker af dem – noget der lyder ret enkelt, men som kan være ret svært. Hvem har ikke prøvet en termokop eller drikkedunk der var enten utæt eller bare var enorm træls at drikke af?

Contigo AUTOSEAL Swish er navnet og det er AUTOSEAL der er den mest interessante del da dette dækker over en særlig teknik vi kommer ind på lidt senere.

Contigo AUTOSEAL Swish er en helt helt klassisk vandflaske/drikkedunk som kan bruges til både sport, i skoletasken eller derhjemme  – den fås i forskellige farver, blå, rød og grå og rummer 0,5L væske. Den er udført i hård plast, der naturligvis er BPA fri og kan gå direkte i opvaskemaskinen – we like!

contigo-swish-liggende

Formen er let buet og overfladen nubret på midten, så man har bedre greb om flasken, bunden er med gummi så den også står lidt bedre fast på en eventuel glat overflade. Øverst er selve tuden man drikker af og lige nedenunder en “knap”, trykker man på denne åbnes for “sluserne” og så snart man slipper den lukkes der igen og Contigo AUTOSEAL Swish er faktisk forseglet, intet væske drypper ud! Det betyder at den kan betjenes nemt med én hånd og man skal ikke tænke på at hive et låg af og på, men tager bare dunken op til munden med én hånd, holder knappen inde. drikker & slipper når man er færdig, that’s it!

Teknikken virker urimeligt godt og der har ikke været noget spild eller dryp fra flasken, den lukker helt tæt så snart man slipper knappen.

Contigo AUTOSEAL Swish passer i de fleste kop-holdere, ex. i bilen, i fitness-centrets maskiner og i flaskeholderen på cyklen – dog sidder den ikke helt “stramt” i de flaskeholdere jeg har på mine cykler, men den kan sagtens sidde der uden at falde af, alternativt kunne man have den i en ryglomme.

Der er mange anvendelsesmuligheder med Contigo AUTOSEAL Swish, ikke kun til cykelbrug!

contigo-swish-bike

Pris og tilgængelighed

Contigo’s produkter forhandles bl.a. på Amazon

Priser fra $9,99

Contigo AUTOSEAL Swish video

Funkionalitet 8
Design 7
Pris 8

Contigo AUTOSEAL Swish

7.7
Mere fra Noel Juul Christensen
Kortfilm: Beyond Trails Atacama
Osprey atleten Lorraine Blancher har hovedrollen i denne kortfilm omkring mountainbiking i bjergene...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.