Test: Craft Active Logo Jersey

Craft producerer tøj til både ski, løb og cykelsport – og deres cykeltøj er generelt inddelt i 3 kategorier, Active, Performance  og Elite – hvor Active er den mindste serie og så fremledes.

Vi starter fra “bunden” og skal denne gang kigge på Craft Active Logo Jersey, en traditionel cykel jersey der fås i forskelige farve-varianter. Craft Active Logo Jersey er udført i et meget blødt og behageligt polyester der naturligvis er åndbart og der er 4 lommer bagpå, de 3 af dem er åbne og den sidste er lukket med lynlås, her kan man eksempelvis opbevare MP3-afspiller eller lign.

Foran er lynlås hele vejen ned og i bunden et silikone-bånd der gør at jerseyen ikke ryger op når man cykler, ved armene er kantbåndet rimelig bredt og holder ærmerne på plads, uden at stramme unødvendigt.

Jersey’en er i enorm behagelig kvalitet og sidder perfekt på undertegnede – den sidder tæt, men ikke så tæt at det er ubehageligt. I bunden sikre silikonebåndet at trøjen holdes på plads og det virker også glimrende i praksis, det har ikke på noget tidspunkt været nødvendigt at hive trøjen ned under brug.

Trøjen har, som tidligere nævnt, gennemgående lynlås – hvilket jer personligt foretrækker, og den har en lille krave øverst, selvom lynlåsen lynes helt op, generer den ikke under brug.

De 3 lommer bagpå er oplagte til opbevaring af energibar, måske en cykelpumpe eller hvad man nu foretrækker at have med – jeg har haft både energibarer, lille cykelpumpe, briller, mobiltelefon ol. i lommerne. Den éne lomme der er med lynlås er dog ganske lille og her kommer man lidt til kort hvis man har en af de nye, kæmpe, smartphones – der er simpelthen ikke plads til en sådan.

Jeg har primært testet Craft Active Logo Jersey som yderste lag i sommerperioden, men har også brugt dem som inderlag under en jakke eller trøje her efter temperaturerne er på vej ned og der er noget køligere om aftenen. Jeg fornemmer at kroppen nemt kommer af med varmen gennem Craft Active Logo Jersey og den har på intet tidspunkt været ubehagelig at have på – thumbs up!

Selv efter en del vaske, ser Craft Active Logo Jersey ud fuldstændig som ny og der er ingen tegn på falming eller lign. på trykkene,/logoerne men der er så heller ikke tale om “gummi-tryk” som virker noget medre udsatte.

Testpersonen

  • Vægt: 70 kg.
  • Højde: 178 cm
  • Størrelse testet: L

Konklusion

Til trods for at Craft Active Logo Jersey hører til i Craft’s billigste serie – er jeg meget imponeret. Jerseryen er i lækker kvalitet, blødt materiale med fine detaljer og sidder fremragende – i hvert fald på undertegnede, prisen er derudover ret fornuftig, alt efter hvor man køber den henne bemærkes. Kan varmt anbefales til begyndere eller andre med et begrænset budget.

Pris og tilgængelighed

Fås fra 349,- hos CykelGear.dk

Funktionalitet 8
Pris 7

Karakter

7.5
Tags fra indlægget
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Trek Crockett 5 Disc 2020
Trek’s 2020-modeller er så småt ved at lande i butikkerne, og vi...
Læs mere
Join the Conversation

1 Kommenter

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.