Test: Craft Advanced Offroad Jersey

Craft’s Advanced Offroad serie er henvendt på mountainbikere og gravelryttere der ønsker en løsere og mere afslappet pasform. Tidligere har vi testet Advanced Offroad XT shorts og denne gang er det jersey’en tur.

Design og detaljer

Advanced Offroad Jersey fås i 3 farver, rød, grøn og blå – man må således undvære den klassiske sorte som ellers er det sikre valg. Størrelsesmæssigt spænder den fra XS -> XXL. Craft har under produktionen haft fokus på brug af miljøvenlige metoder og materialer for at reducerer miljøpåvirkningen.

Jersey’en er med korte ærmer der har klassisk afslutninger ved ærmerne, gennemgående lynlås og elastik i livet, med silikoneprint indvendigt for at holde den på plads. På skuldrerne er silikoneprint – dette for at hjælpe med at holde evt. rygsæk på plads, en smart detalje!

På brystet er også en lille lomme, den er dog så lille at den ikke rummer telefon eller lign., en nøgle, kreditkort eller lign. kan der dog godt blive plads til.

Bagpå er der 3 åbner lommer med fin plads, samt endnu en udvendigt med lynlås – her kan man opbevare nøgler eller lign. som man ikke ønsker at kunne tabe. De åbne ryglommer rummer fint pumpe, energi og hvad man ellers har brug for at medbringe. Lommerne sidder så de er ret nemme at komme til og her hjælper den løse pasform også – til gengæld er indholdet ikke “sikret” lige så godt som hvis de sad helt tæt til ryggen.

Pasform og komfort

Craft har kategoriseret denne jersey som værende i “regular fit”, men i min optik er det nærmere loose fit. Pasformen er meget afslappende og en str. S sidder ret løst på mine 175 cm. og 65 kg., dvs. både ved ærmerne og omkring livet er den forholdsvis løs. Til det brug jersey’en er tiltænkt passer denne pasform fint og er man ikke til den helt stramme lycra, så er dette spot on!

Materialet er naturligvis fleksibelt, hurtigttørrende og tåler lidt hårdt brug – så det kan holde til strabadserne det måtte udsættes for på turen.

Konklusion

Advanced Offroad jersey er en klassisk jersey med korte ærmer og en meget afslappende pasform, her er intet der klemmer eller sidder tæt. Er man til den pasform, så er jersey’en spot on – vil man gerne have det sidder lidt til, så skal man gå andre veje. Kvaliteten er fin, der er nogle udmærkede detaljer med lommer og lynlåse samt silikoneprint på skuldrerne, dog savner jeg måske lidt “lækre” laserskårne afslutninger eller lign., men det er stadig et produkt i den billigere ende af prisskalaen.

Jersey’en har ikke fået mig helt op at ringe, men det er et ganske udmærket valg til dem der søger en klassisk jersey med korte ærmer, i fornuftig kvalitet og med en afslappende pasform.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 600,-

Funktionalitet 7
Pasform og komfort 7
Design 6
Pris 7
6.8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Tour de Zwift 2021
Zwift fortsætter succesen og starter 2021 ud med stil, Tour de Zwift...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.